Hyggelige weekender

Ind imellem sammensætter vi en rigtig hyggelig weekend, hvor man kan booke sig ind til to overnatninger i et af vores charmerende værelser. Begge dage serverer vi lækker morgenmad i vores private spisestue. I kan blandt andet glæde jer til vores hjemmebagte boller og ualmindelig god kaffe.

Og oven i det lægger vi en dejlig middag og måske en vinsmagning og en indbydende tapas-anretning.

Se aktuelle ophold herunder.

Kontakt os også gerne, hvis du er interesseret i et ophold, måske for en gruppe venner og familiemedlemmer. Vi sætter gerne noget sammen til jer.


Aktuelle weekend-ophold

Forkælelsesweekend 25.-27. oktober 2019

Lækker mad, vidunderlige vine og afslapning i smukke omgivelser

Den korte beskrivelse

Fredag: Ankomst fredag eftermiddag til en dejlig kop kaffe og lidt sødt. Indkvartering på værelse. Vinsmagning og tapas.

Lørdag: Lækker morgenmad. Dagen til fri disposition. Besøg vores nærmeste naboer – Kafferisteriet KaffeLaug, Veras Verden og Akeleje. Læg vejen forbi Gisselfeld Kloster og Paradehuset. Gå op i toppen af Skovtårnet. Eller slap af hos os og gå en dejlig tur i skoven. Spis måske frokost på Rønnede Kro eller Villa Gallina. Om aftenen får I middag under lysekronen i galleriet – og kan besøge vinkælderen og finde de vine, I ønsker til.

Søndag: Morgenmad og tak for denne gang.

Den detaljerede beskrivelse

Fredag d. 25. oktober

Ankomst fredag eftermiddag

Indlogering på værelser

En dejlig kop kaffe og lidt sødt

Kl. 18 – Vinsmagning – fire vine fra Piemonte

Alle de vine, vi har valgt at have på Hesede Hovedgård, er økologiske – nogle er biodynamiske eller naturvine. Dette er primært med for at sikre høj kvalitet i vinene, for at undgå kemikalier i markarbejdet og produktionen, og dermed i slutproduktet, men også af hensyn til naturen og medarbejdere hos producenterne.

De produceres alle af passionerede “vinkunstere”, som går den ekstra omvej for at nå de ønskede resultater. Det kan smages i alle vinene, som hver især har deres egen historie præget af producentens kyndige arbejde.

To hvidvine fra RiDaRoca – mindre og nyere familievingård, som er vokset ud af bedstefarens landbrug.

1) Langhe Favorita – Lys og elegant – perfekt til fisk, tapas eller bare hygge

2) Roero Arneis – Aromatisk drue – prisvindende vin, som går til både forret og hovedret

To rødvine fra Cascina Alberta – lille og nyere vingård startet af to brødre med stor passion for området.

3) Langhe Nebbiolo – Let og elegant fadlagret Nebbiolo – lillebror til Barbaresco. Perfekt til ost

4) Barbera d’Alba Sup. DOC – Ypperlig kvalitet fra klassisk drue. Kraftig og frugtagtig med et spicy twist

Smagningen forventes at tage en times tid, plus minus – afhængigt af jeres nysgerrighed og spørgelyst 🙂

Kl. 19 ‘luksus tapas’ – et bræt med blandede lækkerier (pølse, ost, oliven, brød, nødder/radiser/pesto eller hvad vi ellers har i huset af gode sager). Hertil kan I drikke rester fra vinsmagningen eller forsyne jer med nye flasker fra vinkælderen.

Overnatning i dobbeltværelser i vores downstairs-værelser i underetagen med god udsigt til den parklignende have.

Lørdag d. 26. oktober

I får en solid start på dagen med vores lækre morgenmad. Hjemmebagte boller, blødkogte æg, yoghurt og müsli, godt pålæg, juice – og selvfølgelig den gode kaffe fra vores nabo, kafferisteriet KaffeLaug.

Dagen er herefter til fri disposition, og der er masser af muligheder i området. I kan slentre ind til vores naboer her på gården: Kafferisteriet KaffeLaug, Veras Verden og Akeleje. Eller tage 1,5 km ad smukke, snoede veje til Gisselfeld Kloster og Paradehuset. Eller tage til Camp Adventure og nyde turen til toppen af Skovtårnet. I kan også bare hygge jer hos os eller gå en tur i Hesede Skov, som starter, hvor vores have slutter.

Om aftenen får I en to-retters hjemmelavet middag – hovedret og dessert – som indtages under lysekronen i galleriet. Hertil kan I vælge vine fra vores kælder efter lyst og smag – priserne starter ved blot DKK 150 pr. flaske.

Søndag d. 27. oktober (sommertid ender)

Vi serverer en lækker morgenmad, og bagefter siger vi farvel og tusind tak for denne gang.

Priser og reservation

Hvis I kan samle 6 personer, booker vi tre dobbeltværelser til jer i underetagen, og blokerer det sidste værelse, så I har etagen for jer selv! Der er fælles bad på etagen, så på denne måde deler I kun toilet og bad med nogle, I kender.

Vi har to dobbeltværelser med separate senge og to med mindre dobbeltseng (140 cm).

Pris per person: 1.440 kr.

Prisen inkluderer to overnatninger i dobbeltværelse, to gange lækker morgenmad, kaffe og sødt ved ankomst, vinsmagning, luksus tapas og to-retters middag lørdag aften.

Booking: Skriv til info@hesedehovedgaard.dk eller ring 27 21 12 33.

Først til mølle.

Scroll to top