Overnatning på hovedgården

Som privatperson er du også velkommen på Hesede Hovedgård i sommerhalvåret, hvor vi åbner op for bed & breakfast (i 2019 til 30. september).

Vi har 4 værelser i underetagen – som vi kalder downstairs, for her boede og arbejdede hovedgårdens personale i gamle dage. Vi har beholdt rummenes oprindelige navne, så værelserne hedder Salt & øl, Stryge, Rulle og Forvalterens spisestue.

To af værelserne – Stryge og Rulle – har dobbeltseng (140 cm), og er derfor idéel til gæster, der kan lide meget plads til én person, eller to personer, der gerne vil sove tæt. Mellem Stryge og Rulle kan en mellemdør låses op, så disse værelser er også fine til gode venner eller måske forældre/børn.

De to øvrige værelser downstairs er dobbeltværelser med to enkeltsenge på hvert værelse.

På førstesalen har vi yderligere 4 værelser, som vi kalder upstairs, fordi det er husets originale “gjæsteværelser”. Det man man se af de gamle plantegninger. I tråd med dén forskel, er det lidt dyrere at vælge et værelse upstairs.

De fire downstairs gæsteværelser tog vi i brug i foråret 2019, og de fire upstairs gæsteværelser kom med på holdet i juli 2019.

Alle værelser har fået nye senge, samtidskunst og er individuelt indrettet med respekt for husets sjæl og historie.

Her er billeder fra downstairs-værelserne:


Priser 2019

Pris pr. værelse

Single / lille dobbelt (140 cm seng)

Dobbeltværelse (2 x 90 cm senge)

Downstairs

695,-

795,-

Upstairs

895,-

Morgenmad

Du behøver ikke nøjes med en god seng at sove i. Du kan selvfølgelig også få en god morgenmad. Bed & Breakfast. B&B. Vi står selv for morgenmaden, som serveres i vores private spisestue.

Vores morgenmad varierer lidt efter sæson og kokkens humør. Der er dog altid den gode kaffe fra vores nabo, kafferisteriet @kaffelaug. Som regel er der også blødkogte æg og værtindens nybagte boller med godt smør, hjemmelavet marmelade og en lækker spegepølse. Og så er der måske lidt melon. Eller græsk yoghurt med hjemmelavet granola. Eller friske jordbær. Eller …

85 kr. pr. person.


Praktiske bemærkninger

Bemærk: Hver etage deles om toilet og badeværelse. Downstairs er toilet og bad i ét. Upstairs er der badeværelse med toilet, og derudover et separat toilet.

Her er billeder fra downstairs badeværelset, hvor der er fin udsigt ud over haven (der kan selvfølgelig rulles for). Ifølge den gamle plantegning var dette rum oprindeligt brugt af ‘Jomfru’ (en slags oldfrue), og derfor kalder vi det naturligvis Jomfruens Badeværelse.

Bemærk også: Huset har mange trapper og er derfor ikke egnet til kørestole. Ingen rygning, ingen husdyr.


Booking

Ring eller skriv til os på info@hesedehovedgaard.dk, så reserverer vi til dig/jer.

Alternativt kan du finde os på booking.com.

Vi – og verdens ressourcer – bliver glade, hvis du booker mindst to nætter. Men du er selvfølgelig også meget velkommen for en enkelt nat.

Scroll to top