Hvad sker der?

Udstilling: Nicklas Hultman – BaroqueIkebana. 21. september – 20. oktober 2019

Vi har inviteret svenske Nicklas Hultman, som er Art Director og sidste år flyttede til Haslev efter fem år i Shanghai, til at udstille sin smukke blomster­smykkede stilleben-fotos fra projektet BaroqueIkebana.

Fernisering lørdag d. 21. september kl. 12-16. Herefter åbent hver lørdag og søndag kl. 12-16 til og med søndag d. 20. oktober. Alle er velkomne.

Link til artikel om udstillingen her.

Kan man ikke komme til udstillingen, kan de 28 værker både ses og købes her. Printes, signeres og sendes efter endt udstilling.


Wine Maker’s Dinner – lørdag d. 28. september

Vi afholder vores første Wine Maker’s Dinner den sidste lørdag i september, hvor vi får besøg af Giovanni, som er wine maker for Monte delle Vigne. Vi har plads til 22 gæster om langbordet under lysekronen i galleriet – og vi er sikre på, at det bliver en fantastisk aften.

Læs mere om arrangementet her.

OBS! Arrangementet er udsolgt.


Åbent hver weekend kl. 12-16

Hver weekend i sæsonen (i år til og med søndag d. 20. oktober 2019) kan du besøge galleriet på Hesede Hovedgård, hvor der er skiftende udstillinger.

Den lillebitte kunstnerbutik har også åbent. Her er udvalgte kunstnerartikler – som fx lækre blyanter og papir fra VIKING. Og ting, der gør dit glad – som fx komplimenter, duften af happiness fra Mirins. Og naturligvis lakridspiber. Og du kan kigge ind i kunstnerens atelier.

Huset – fra entréen til alle otte gæsteværelser – er spækket med kunst, bl.a. Kits egne SPAM-broderier.

Du er også velkommen til at nyde haven fra vores veranda.

Og hvis du er interesseret i vin, vil Claus garanteret gerne vise dig vinkælderen.


Scroll to top