Hyggelige weekender

Ind imellem sammensætter vi en rigtig hyggelig weekend, hvor man kan booke sig ind til overnatninger i et af vores charmerende værelser. I får også vores lækre morgenmad serveret i vores private spisestue – I kan blandt andet glæde jer til vores hjemmebagte boller og ualmindelig god kaffe. Og oven i det lægger vi en dejlig middag og måske en vinsmagning og en indbydende tapas-anretning.

Se aktuelle ophold herunder.

Kontakt os også gerne, hvis du er interesseret i et ophold, måske for en gruppe venner og familiemedlemmer. Vi sætter gerne noget sammen til jer.


Aktuelle weekend-ophold

Julehygge-ophold

Tjek ind til ro, julehygge og god stemning

Dette får I:

I ankommer fra kl. 15 og får anvist jeres værelse. Når I lige er landet, byder vi på en kop julekaffe og lidt julesødt. Herefter kan I slappe af og hygge jer i det smukke gamle hovedhus – måske spille et hyggeligt spil eller gå en tur i haven eller den nærliggende skov.

Kl. 18.30 går I til bords i galleriet, hvor vi har dækket et smukt langbord under lysekronen. Her får I en lækker tapas og en vin-smagning af tre vine fra vores kælder. Det er husets egen vin-entusiast, Claus, der selv står for smagningen. Resten af aftenen står på hygge og afslapning – og, hvis I har lyst, en ekstra tur i vinkælderen.

Næste morgen serverer vi vores gode morgenmad med nybagte boller, blødkogte æg og selvfølgelig igen den gode kaffe fra kafferisteriet på Hesede Hovedgård.

Udtjekning fra værelset kl. 10. Herfra kan I besøge vores nærmeste naboer – specialbutikkerne på Hesede Hovedgård: KaffeLaug, Veras Verden og Akeleje, hvor man kan klare julegaverne i ro og mag – eller tage til det hyggelige Gisselfeld Juletorv – eller måske en juletur i Skovtårnet. I er velkomne til at at lade både bil og bagage stå hos os imens.

Datoer:

  • Fredag d. 15. november
  • Lørdag d. 16. november
  • Fredag d. 22. november
  • Lørdag d. 23. november

Pris: 1.500 kr. pr. ophold for to personer i delt dobbeltværelse.

Booking: Skriv til info@hesedehovedgaard.dk eller ring 27 21 12 33.

OBS. Tilføj en ekstra nat i dobbeltværelset og en ekstra omgang morgenmad for to personer for blot 700 kr. (dvs. i alt 2.200 kr. for to personer). Bemærk, at eftermiddagskaffe, tapas og vinsmagning ikke er inkluderet i en ekstra nat, men kan tilkøbes efter ønske.

PS. De to lørdage holder vi vinsmagning kl. 12-16, hvor alle er velkomne. Lørdag d. 16. november kommer Piccola Enoteca Italiana med sine spændende nichevine, og lørdag d. 23. november kommer friends & wine med lækre vine fra Piemonte. Alle vine er økologiske, og begge dage byder på ualmindeligt gode bud på årets jule- og nytårsvine.

Scroll to top