Private arrangementer

Huset egner sig rigtig godt til mindre selskaber og den hyggelige, intime fest.

Vi lægger gerne hus til familiefester som sølvbryllup, guldbryllup eller en rund fødselsdag. Det kunne også være et hyggeligt familietræf – måske et generationstræf – hvor I samler familien en lang weekend, og nyder noget kvalitetstid i dejlige omgivelser, tilsat god mad og gode vine.

Er I en flok venner eller arbejdskolleger, er I også velkomne.

Skal I bare bruge Galleriet til en middag, kan I være op til 24 gæster om langbord under lysekronen.

Ønsker I også at overnatte, har vi plads til 16.

Vi har eksempelvis lagt rammer til et fint guldbryllup. Familien kom allerede fredag aften. Lørdag hyggede de sig i området – blandt andet med besøg i Skovtårnet og i klatreparken på Camp Adventure. Lørdag aften havde vi dækket op til festmiddag med vine fra vores kælder og kok fra Rønnede Kro.

Vi har også haft en flok gode venner på weekendophold. De fik tapas og en vinsmagning fredag aften og en dejlig middag lørdag aften.

De fleste synes, det er hyggeligst, at de har husets 8 gæsteværelser for sig selv uden andre gæster. Det giver optimale betingelser for afslapning og hygge. Man kan prøve en tur på gyngen i vores kæmpestore 200 år gamle sjældne egetræ. Tage en lille slentretur rundt om vores sø. Eller måske nyde et glas vin før middagen.

Om sommeren kan I frit benytte verandaen, terrassen og den store have. Om vinteren tænder vi op i kaminen.


Omgivelser og nærmeste naboer

På hjemmesiden Destination Gisselfeld kan man se mange af de spændende og smukke steder, man kan besøge i området. Destination Gisselfeld er et samarbejde mellem lokale aktører, der alle har geografisk eller historisk tilknytning til Gisselfeld Kloster.

På selve Hesede Hovedgård har vi tre naboer, som hver især har butik på selve gården. Vi bor i hovedhuset i nr. 1, og i den gamle forvalterbolig i nr. 3 finder I livsstilsbutikken Veras Verden og outdoor-tøj-butikken Akeleje.

Er I til god kaffe, skal I også besøge vores tredje nabo, kafferisteriet KaffeLaug, som har til huse i enden af den ene lade, også ved nr. 3. Her kan man tit få lov at opleve – og ikke mindst dufte – hvordan Maria rister kaffen. De holder også jævnligt små kurser med kaffesmagning, cupping, og vi hjælper gerne med at arrangere en cupping bare for jer.

Mad og drikke

Morgenmaden laver vi selv. Vi dækker som regel op i vores egen spisestue. I kan nyde nybagte boller, godt pålæg, juice, yoghurt og müsli og andet godt.

Vi serverer naturligvis den gode kaffe fra KaffeLaug.

Middagen får vi fra en af vores gode lokale samarbejdspartnere. Vi finder den festmiddag, der passer til jeres smagsløg og budget. Overskriften hos os er dog god mad og god kvalitet. Med andre ord får I nok svært ved at overtale os til at servere dåsemad og røde pølser 😉

Vi har rigtig gode erfaringer med at få en kok til at at komme og husere i vores køkken og stå for middagen.

Kontakt os, hvis du er interesseret i et ophold, måske for en gruppe venner og familiemedlemmer. Vi sætter gerne noget sammen til jer.


Større selskaber

Vi får en del forespørgsler på at holde bryllup i de smukke omgivelser.

Det lægger vi gerne hus til, så længe det er et mindre selskab (se ovenfor). Som regel er der dog mange flere gæster til et bryllup, end huset kan rumme. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde at holde en større fest kan vi desværre ikke holde.

Når det så er sagt, er det muligt at bruge haven til vielsen. Vi sørger for, at brudeparret og gæsterne bagefter kan nyde et glas dejlige bobler og en lille forfriskning. Det aftaler vi naturligvis med brudeparret. Vielse i haven bliver selvsagt bedst om sommeren og i solskin.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om muligheden for at blive viet i haven og tjekke ledige datoer.


Weekend-get-away

Ind imellem sammensætter vi en rigtig hyggelig weekend, hvor man køber en forudbestemt pakke. Det er perfekt for eksempel til et par eller vennepar.

Selvom vi kun er en times kørsel fra København, er det en hel anden verden. Her er natur og fred og ro.

Typisk får man en eller to nætter i et af vores charmerende værelser. I får selvfølgelig vores lækre morgenmad serveret i vores private spisestue. Og oven i det lægger vi en dejlig middag og måske en vinsmagning og en indbydende tapas-anretning. Det varierer lidt fra gang til gang.

Se aktuelle ophold herunder.


Aktuelle weekend-ophold

St. Bededag get-away i St. Bededags-weekenden.

I får kaffe og sødt ved ankomst, et glas bobler og snacks før maden, solid og lækker tapas, smagning af tre vine (et glas af hver), overnatning i dobbeltværelse og vores roste morgenmad

Nyd roen og/eller kombinér opholdet med Livsstilsmesse på Gisselfeld Kloster eller en tur i Skovtårnet på Camp Adventure.

Læs mere her (åbner link til Facebook).


Hold også øje med kalenderen.


Kontakt os, hvis du er interesseret i et ophold, måske for en gruppe venner og familiemedlemmer. Vi sætter gerne noget sammen til jer.

Scroll to top