Kunst & kreativitet

Atelier/galleri, kunstnerbutik og pop-up events

Besøg kunstnerens atelier og den lille kunstnerbutik, hvor du kan finde kunst, kunstnerartikler og ting, der gør dig glad.

HVORNÅR? Hver weekend kl. 12-16 fra 31. marts til og med september samt i påsken, uge 42 og i forbindelse med Livsstilsmesse og Juletorv på Gisselfeld.


Atelier og/eller galleri?

Vi har valgt at bruge husets største rum til kunsten! Den gamle dagligstue har næsten 4 meter til loftet, en stor kamin, vinduer mod nord, øst og syd – og udgang til en vidunderlig veranda og den sydvendte have.

Kit har sit atelier i rummet. Men møffer sig gerne sammen i den nordlige ende af lokalet for at give udstillings-plads til andre kunstnere, som vi inviterer ind for at udstille. Og så fungerer lokalet som galleri – selvom kunstnernes værker også kan brede sig til trappeopgang, butik og entré.

Den første udstiller var Kit selv. En udstilling med spørgsmål om, hvor vi finder lykken. Den anden udstiller – og første gæsteudstiller – var Jan Wessel med sine finurlige og underfundige værker. Tredje udstilling er decideret mundvandsfremkaldende: TAFFEL af Jonna Pedersen. Til 11. august.


Hvad finder du i butikken?

Du finder kunst – fx Kits SPAM-broderier, små tegninger og malerier. For tiden er der også træ-bogstaver, der har hængt på metrohegn i København, hvor de har formet et hav af komplimenter!

Du finder også kunstnerartikler – fx solidt papir, kvalitetsblyanter, uimodståelige tuscher og andre udvalgte varer fra VIKING.

Og så finder du ting, der gør dig glad. I tråd med Kits kunstneriske arbejde, hvor hun i over fem år har arbejdet med komplimenter og positivitet. Der er små komplimenter. Kuglepenne, der kun kan skrive søde ord. Kort med positive talebobler (fra projektet ‘fragments of niceness’). Duften af HAPPINESS i form af naturlige og økologiske produkter fra Mirins. Fine te-dåser fra Østerlandsk Thehus (perfekt som værtindegave), der hedder venlige ord som “sunshine” og “sweet lemon” og “happie hippie”. Et udvalgte af malebøger og andre bøger om happiness og lykke. Og så lakridspiber, selvfølgelig. For hvem bliver ikke glad af en lakridspibe?

Sidste nye tilføjelse: Is! Sommer + is = lykke.

Pop-up events

Vi bruger atelieret til mad & vin-arrangementer, fx wine maker’s dinners og vinsmagninger. Vi har planer om at holde foredrag og små koncerter under lysekronen. Lokalet kan også lejes til strategimøder og kurser og private middage. Det er ret skønt at sidde dér med kadelabre, lækker mad, udsøgt vin i glasset og måske lidt jazz i baggrunden.

Skriv på info@hesedehovedgaard.dk, hvis du kunne tænke dig at holde dit næste arrangement i atelieret.

Scroll to top