Møder og firma-arrangementer

Hjerteligt velkommen i vores unikke, stemningsfulde og kreative mødelokale.

Vi lægger hus til strategimøder, bestyrelsesmøder, eksklusive konferencer, skræddersyede events, produktlancering, længerevarende kurser med videre – og vi gør det med fokus på den enkelte gæst og personligt værtsskab.

Vi har standardiseret vores dagsmøder og døgnmøde sammen med en smørrebrødsseddel over muligheder for at pifte dagen op. Oversigterne kan downloades nedenunder.

Hvis det ikke rammer jeres behov 100%, så giv lyd, så vi kan sætte det helt rigtige sammen til jer. Vi har gode idéer i ærmet og mange kontakter til dygtige mennesker.


Møde under lysekronen i Galleriet

Selve mødet holder I i Galleriet, som også er vores mødelokale. Der er højt til loftet på alle måder. Gode rammer for at tænke kreativt og for fred & ro. Det er helt uforstyrret, og vi har kun ét hold mødegæster i huset ad gangen.

I Galleriet har I dagslys fra tre verdenshjørnet og 4 meter til loftet.

Om vinteren tænder vi den gamle kamin, så der er lunt og rart.

Om sommeren åbner vi døren ud til haven. Fra Galleriet er der direkte adgang til den indbydende veranda, som efter sigende har været med i en Morten Korch-film! Fra verandaen kan man nyde udsigten over vores store have, de 200 år gamle træer og den lille sø. Og fra verandaen kan man gå direkte ned på terrassen og videre ud i haven. Haven kan selvfølgelig også bruges til ‘walk and talk’ eller blot til at trisse rundt og indsnuse den friske luft. Eller sidde og nyde en god kop kaffe og kigge på fasanerne. Hesede Skov starter, hvor vores have slutter, så der er gode muligheder for gode ture i naturen.


Dagsmøder og døgnmøder

Vi tilbyder traditionelle dagsmøder – med start til morgenmad og farvel efter eftermiddagskaffen.

I kan også udvide med en vinsmagning og middag om aftenen. Eller hvad med at bringe vores 8 værelser i spil og fordybe jer i nogle dage?

Lige indenfor hoveddøren står en kurv med hjemmesko – hvis I har lyst, så snup et par og føl jer hjemme med det samme.


Omgivelser og muligheder for gode pauser

Hesede Hovedgård ligger i den smukke sydsjællandske natur. Og har mere at byde på, end de fleste nok er klar over. Vi var i hvert fald ikke klar over det, før vi fik tilbudt at flytte ind på Hesede Hovedgård!

På hjemmesiden Destination Gisselfeld kan man finde forskellige oplevelser og spændende steder i området omkring Gisselfeld. Vi er selv med i samarbejdet, da Hesede Hovedgård er bygget og ejes af Gisselfeld.

Vi ligger kun 4 km fra Camp Adventure, hvor man finder både klatrepark og det verdensberømte Skovtårn. Det er en oplagt mulighed for en god pause i skøn natur, og vi kan varmt anbefale en tur i tårnet.

Gisselfeld Kloster og Paradehuset er også et besøg værd. Og Villa Gallina. Og Rønnede Kro. Vi kunne blive ved.

Vi har også andre idéer til en god pause, for eksempel kan I tage en times kaffe-smagning hos vores nabo på gården, KaffeLaug.


Priser

Dagsmøde: DKK 750 pr. person inkl. moms.

Døgnmøde: fra DKK 1.500 pr. person inkl. moms.

Dette inkluderer let morgenmad ved ankomst, formiddagskaffe/te med frugt, frokost, eftermiddagskaffe/te med sødt.

Morgenmaden laver vi selv. Frokosten får vi fra gode lokale leverandører.

Fra 8 til 16 personer. Kontakt os, hvis I er flere eller færre.

En overskuelig oversigt kan downloades øverst på siden.

Kontakt os også endelig, hvis I har andre tanker og behov, så vi kan lave det helt rigtige mødeophold til jer. Vi har gode idéer og kender mange dygtige mennesker.


Et lille kreativt drys

Vi tilbyder jer et gratis kreativt drys, som fx kan nydes sammen med kaffen.

Kit fortæller om sine kunstprojekter med komplimenter og ‘niceness’ – med fokus på at tale venligt til hinanden, og hvad dét gør ved os. Og hvor lidt der egentlig skal til for at lirke stemningen i (mere) positiv retning – med risiko for deraf følgende godt humør, arbejdsglæde og større tilfredshed.

Et større drys

Hvis I har mod på og lyst til mere, så lad os tale om mulighederne. Kit er vant til at skræddersy kreative oplevelser – og med sin første uddannelse som Cand.Merc. og sin fortid som konsulent i Danmarks Eksportråd, taler hun også ‘virksomhedssprog’ og forstår de udfordringer, man kan stå overfor her – og hvordan en kreativ tilgang kan tilføre nye vinkler og tanker.

Scroll to top