Dagsmøder og kurser

Brug galleriet til jeres næste strategimøde, og når der skal tænkes kreativt.

Der er højt til loftet på alle måder.

I sidder ved kaminen under lysekronen i galleriet, hvor der er 4 meter til loftet. Derfra kan I gå direkte ud på vores indbydende veranda og nyde udsigten over vores store have, de 200 år gamle træer og den lille sø. I kan også lave ‘walk and talk’ i haven eller blot trisse rundt og indsnuse den friske luft. Hesede Skov starter, hvor vores have slutter, så der er gode muligheder for gode ture i naturen.

Vi tilbyder traditionelle dagsmøder – med start til morgenmad og farvel efter eftermiddagskaffen.

I kan også udvide med en vinsmagning og middag om aftenen. Eller hvad med at bringe vores 8 værelser i spil og fordybe jer i nogle dage?

Priser 2019

Dagsmøde: DKK 750 pr. person inkl. moms.

Som standard er følgende inkluderet: morgenmad ved ankomst, formiddagskaffe/te med frugt, frokost, eftermiddagskaffe/te med noget sødt.

Morgenmaden laver vi selv. Frokosten får vi fra gode lokale leverandører.

Jeres mødeaktiviteter foregår i galleriet, hvor I har dejligt lys, behageligt indeklima, højt til loftet og udgang til veranda og have. Morgenmad og frokost indtager I i vores private spisestue – eller ude, hvis vejret er godt.

Der er som udgangspunkt ikke andre gæster end jer.

Fra 4 til 14 personer. Kontakt os, hvis I er flere.

Kontakt os også, hvis vi skal udvide jeres dagsmøde.

Et lille kreativt drys

Vi tilbyder jer et gratis kreativt drys, som fx kan nydes sammen med kaffen.

Kit fortæller om sine kunstprojekter med komplimenter og ‘niceness’ – med fokus på at tale venligt til hinanden, og hvad dét gør ved os. Og hvor lidt der egentlig skal til for at lirke stemningen i (mere) positiv retning – med risiko for deraf følgende godt humør, arbejdsglæde og større tilfredshed.

Et større drys

Hvis I har mod på og lyst til mere, så lad os tale om mulighederne. Kit er vant til at skræddersy kreative oplevelser – og med sin første uddannelse som Cand.Merc. og sin fortid som konsulent i Danmarks Eksportråd, taler hun også ‘virksomhedssprog’ og forstår de udfordringer, man kan stå overfor her – og hvordan en kreativ tilgang kan tilføre nye vinkler og tanker.

Scroll to top