Retreats & kurser


Retreats


For arrangører

Arrangerer du retreats? Så er Hesede Hovedgård måske et sted for dig.

Huset har atmosfære, god karma, og her er fred og ro.

I kan bruge det store, højloftede Galleri til yoga eller meditation – eller noget helt andet. I kan bruge den store have. I kan hygge jer om aftenen i haven eller i stuen på første sal. I kan gå ture i skoven. Og måske besøge Skovtårnet og få en oplevelse i højderne dér.

Vi kan sørge for al forplejning i samarbejde med gode leverandører, der både kan klare økologisk og vegetarisk mad – men først og fremmest god smag.

Huset – og dermed også de otte værelser – er indrettet med fokus på, at der skal være rart at være. At man kan slappe af, trække vejret og nyde livet. Værtinden på Hesede Hovedgård er kunstner, og det afspejler sig også i indretningen.


For deltagere

Vil du gerne deltage i et retreat på Hesede Hovedgård?

Så tag direkte kontakt den enkelte arrangør, hvor du kan finde ud af mere om retreatet og melde dig til, hvis det er noget for dig.

For at se, hvilke retreats, der er på programmet, gå til vores kalender og Hvad sker der?


Oversigt over kommende retreats

  • 30. oktober-1. november 2020 – Yoga-retreat ved Adventure Heart. Instruktør: Karen Loy Aronson – udsat på grund af nye corona-restriktioner og reduceret forsamlingsforbud
  • 20.-22. november 2020 – Gudinde-retreat med Britt Søndergaard (kun for kvinder) – gennemføres med max. 10 deltagere, corona-hensyn, god afstand og godt humør!
  • 5.-7. marts 2021 – Retreat med Britt Søndergaard
  • 19.-21. marts 2021 – Retreat med Britt Søndergaard

Kurser

Arrangerer du kurser af flere dages ophold, er du også meget velkommen.

Hesede Hovedgård er et unikt mødested med stor personlighed, både i indretning og betjening. Det egner sig godt til fordybelse, og hvis I skal have fred og ro.

Vi sørger for rammerne, vi har gode senge, og vi serverer god mad.

Lad os sammen finde ud af, hvordan du kan skabe det helt rigtige kursus for dine kursister.


Kontakt os for en snak om mulighederne, priser og ledige perioder.

Scroll to top