Private arrangementer


Det smukke gamle hovedhus egner sig rigtig godt til mindre selskaber og den hyggelige, intime fest.

Vi lægger gerne hus til familiefester som sølvbryllup, guldbryllup eller en rund fødselsdag. Det kunne også være et hyggeligt familietræf – måske et generationstræf – hvor I samler familien en lang weekend, og nyder noget kvalitetstid i dejlige omgivelser, tilsat god mad og gode vine. Er I en flok venner eller arbejdskolleger, er I også velkomne.

Skal I bare bruge Galleriet til en middag, kan I være op til 24 gæster om langbord under lysekronen. Ønsker I også at overnatte, har vi plads til 16.

De fleste synes, det er hyggeligst, at de har husets 8 gæsteværelser for sig selv uden andre gæster. Det giver optimale betingelser for afslapning og hygge. Man kan prøve en tur på gyngen i vores kæmpestore 200 år gamle sjældne egetræ. Tage en lille slentretur rundt om vores sø. Eller måske nyde et glas vin før middagen.

Om sommeren kan I frit benytte verandaen, terrassen og den store have. Om vinteren tænder vi op i kaminen.


Vores klassiske fest-pakke

Vi har sammensat en klassisk festpakke. Den indeholder en lækker tre-retters menu, bestående af forret, hovedret og dessert, tilberedt af en dygtig lokal kok, som er i køkkenet under middagen. I slutter af med en god kop stempelkaffe eller the. Med i prisen er også husets velsmagende postevand ad libitum.

Til middagen kan I vælge mellem forskellige vinløsninger. Vi anbefaler tre gode glas – ét til hver ret – som er særligt udvalgt til at passe til maden.

I har festlokalet for jer selv, da vi kun byder ét selskab indenfor ad gangen – og I vil derfor kunne nyde vores fulde opmærksomhed.

Pris fra 997,- kr. pr. person. Download flere detaljer nedenfor.

I kan også skrue op for festlighederne med ekstra forkælelse. Og ønsker I at overnatte, så download arket om at overnatte.

Kontakt os, hvis du er interesseret i en fest eller et ophold. Vi arbejder gerne ud over vores pakke-løsning for at sammensætte det helt rigtige til jer.


Bliv to nætter og nyd omgivelserne

Vi har mange, som booker en hel weekend hos os. Det kan være ankomst fredag aften – hvor man måske kommer fra nær og fjern og samles hos os over en dejlig tapas og et glas vin den første aften.

Lørdag kan nydes i området omkring Hesede Hovedgård – det kan være besøg i Skovtårnet og i klatreparken på Camp Adventure. Vi har også Gisselfeld Kloster tæt på, og her kan man nyde parken og det smukke orangeri, Paradehuset. Lørdag aften dækker vi op til festmiddag i galleriet og finder spændende vine fra husets vinkælder.

Begge dage overnatter man i husets gæsteværelser og nyder husets gode morgenmad.


Omgivelser og nærmeste naboer

På hjemmesiden Destination Gisselfeld kan man se mange af de andre spændende og smukke steder, man kan besøge i området. Destination Gisselfeld er et samarbejde mellem lokale aktører, der alle har geografisk eller historisk tilknytning til Gisselfeld Kloster.

På selve Hesede Hovedgård har vi tre naboer, som hver især har butik på selve gården. Vi bor i hovedhuset i nr. 1, og i den gamle forvalterbolig i nr. 3 finder I livsstilsbutikken Veras Verden og outdoor-tøj-butikken Akeleje.

Er I til god kaffe, skal I også besøge vores tredje nabo, kafferisteriet KaffeLaug, som har til huse i enden af den ene lade, også ved nr. 3. Her kan man tit få lov at opleve – og ikke mindst dufte – hvordan Maria rister kaffen. De holder også jævnligt små kurser med kaffesmagning, cupping, og vi hjælper gerne med at arrangere en cupping bare for jer.


Mad og drikke

Vi har klare holdninger til mad og drikke. Det skal være rigtig god kvalitet. Så vidt muligt økologisk. Velsmagende, veltilberedt og vel-anrettet. Maden skal serveres på smukke tallerkner. Vinene i flotte glas. Det skal være indbydende. Vi kæler for nydelse og for sanserne.

Morgenmaden laver vi selv. Vi dækker som regel op i vores egen spisestue. I kan nyde nybagte boller, godt pålæg, juice, yoghurt og müsli og andet godt.

Vi serverer naturligvis den gode kaffe fra vores nabo, KaffeLaug.

Middagen får vi fra en af vores gode lokale samarbejdspartnere. Som udgangspunkt får vi én af de dygtige lokale kokke til at at komme og husere i vores køkken og stå for middagen. Vi serverer selv og holder øje med det hele.


Større selskaber

Vi får en del forespørgsler på at holde bryllup i de smukke omgivelser.

Det lægger vi gerne hus til, så længe det er et mindre selskab (se ovenfor). Som regel er der dog mange flere gæster til et bryllup, end huset kan rumme. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde at holde en større fest kan vi desværre ikke holde.

Når det så er sagt, er det muligt at bruge haven til vielsen. Vi sørger for, at brudeparret og gæsterne bagefter kan nyde et glas dejlige bobler og en lille forfriskning. Det aftaler vi naturligvis med brudeparret. Vielse i haven bliver selvsagt bedst om sommeren og i solskin.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om muligheden for at blive viet i haven og tjekke ledige datoer.


Weekend-get-away

Ind imellem sammensætter vi en rigtig hyggelig weekend, hvor man køber en forudbestemt pakke. Det er perfekt for eksempel til et par eller vennepar.

Selvom vi kun er en times kørsel fra København, er det en hel anden verden. Her er natur og fred og ro.

Typisk får man en eller to nætter i et af vores charmerende værelser. I får selvfølgelig vores lækre morgenmad serveret i vores private spisestue. Og oven i det lægger vi en dejlig middag og måske en vinsmagning og en indbydende tapas-anretning. Det varierer lidt fra gang til gang.

Se aktuelle ophold herunder.


Aktuelle weekend-ophold

Lige nu har vi ikke nogle planlagte ophold, men vi vender tilbage med nye muligheder, da vi tilbyder dem drypvist over året. Den seneste mulighed var St. Bededag get-away i St. Bededags-weekenden.

Er du nysgerrig for, hvad et ophold kan indeholde, så klik på linket her (åbner link til Facebook). Her kan du se, hvad St. Bededag get-away’en indeholdt.


Hold også øje med kalenderen.


Kontakt os, hvis du er interesseret i et ophold, måske for en gruppe venner og familiemedlemmer. Vi sætter gerne noget sammen til jer.

Scroll to top