Møder & mennesker


Vi har mange muligheder for at tilbyde møder og arrangementer i det smukke gamle hovedhus.

Og vi vil gerne dele de fantastiske rammer på Hesede Hovedgård med andre.


Møder og kurser

Brug vores smukke og charmerende lokaler til jeres næste møde, hvis I skal have højt til loftet, personlig service og stemningsfulde omgivelser.

I holder jeres møde i Galleriet, hvor vi kan stille op med stor skærm og flip-over. Vi tilbyder både dagsmøder, døgnmøder og længerevarende ophold, hvor I virkelig kan gå i dybden. Vi sørger godt for jer undervejs, og I kan tilkøbe alt fra tre-retters menu og team-building til vinsmagning og champagne-sabling. Overskriften er det personlige og de unikke oplevelser.

Vi har kun ét hold gæster af gangen, hvorfor diskretion er en selvfølge.

Læs mere under møder og kurser.


Retreats

Huset egner sig også rigtig godt til retreats, det være sig yoga eller meditation eller noget helt tredje. Kursisterne kan nyde godt at husets atmosfære, gode karma, fred og ro.

Der er gode lokaler indendørs, og I kan selvfølgelig også bruge vores store have og de imponerende træer. Hesede Skov starter, hvor vores have ender. Vi sørger for jeres forplejning i samarbejde med gode leverandører, der både kan klare økologisk, vegetarisk og vegansk mad – men først og fremmest god smag.

Læs mere under retreats.


Overnatning – B&B

Vi har åbent for Bed & Breakfast om sommeren. Derudover har vi åbent udvalgte weekender og helligdage i foråret og efteråret.

Vi har otte gæsteværelser, hvor der kan sove to på hvert værelse. 2019 var vores første sæson, så vi har nu haft to sæsoner. Vi er stolte af at kunne sige, at vi nu i to sæsoner har haft forrygende travlt, har haft de bedste gæster og har fået fantastisk flotte anmeldelser. Tak!

Læs mere under overnatning og B&B.

Traveller Review Award 2020 Hesede Hovedgård 
9,6 out of 10

Private arrangementer

Vi tager gerne imod mindre private selskaber. Man skal vælge at holde sit arrangement hos os, hvis man kan lide smukke og unikke omgivelser. Derudover har vi stort fokus på god vin og god mad, og vi vil meget gerne hjælpe til med at sammensætte de bedste smagsoplevelser til jer.

Vi dækker et smukt langbord til jer i Galleriet, hvor I sidder under lysekronen med kandelabre på bordet. Brug også vores 8 dobbeltværelser til at få det meste ud af jeres ophold.

Læs mere under private arrangementer.


Gavekort

Køb et gavekort og glæd dig selv eller andre. Køb et ophold eller vælg et gavekort på et beløb, der kan veksles til vin, overnatning, vin-middage eller andre spændende arrangementer og oplevelser på Hesede Hovedgård.

Læs mere under gavekort.


Scroll to top