Møder med nydelse


Hjerteligt velkommen til møder med nydelse.

Hold jeres næste strategimøde, bestyrelsesmøde, eksklusive konference, skræddersyede event, produktlancering, længerevarende kursus eller andet spændende hos os – et lille eksklusivt sted med hjemlig atmosfære og og personligt værtsskab.

Hesede Hovedgård byder på helt unikke, stemningsfulde og kreative omgivelser, både inde og ude.Møder med nydelse

Det er klart, at I kommer med et formål. At få lagt en ny strategi. At holde et godt bestyrelsesmøde. At ryste et nyt team sammen. Hvad det nu kan være.

Derfor er det vigtigt, at omgivelserne inspirerer jer. Så I netop kan komme herfra med det bedste udbytte og resultat.

Når I holder møde hos os, har I hele huset og haven for jer selv. Derfor kan I trygt være jer selv og også drøfte ting i fuld fortrolighed.

Efterhånden er der lavet mange undersøgelser, der viser, at vores fysiske omgivelser påvirker os. Som regel foregår det ubevidst, men ikke desto mindre smitter omgivelserne af på vores velbefindende. Vi tror på, at det er vigtigt, at I føler jer godt tilpas, og vi har gjort os umage med at indrette huset, så man kan føle sig godt tilpas. Dels har man det bare bedre, dels performer man bedre. Og der er jo ikke noget i vejen med at nyde omgivelserne, selvom man er på hårdt arbejde.

Naturen er også vigtig. Nye undersøgelser viser, at blot ved opholde sig i naturen i 20 minutter tre gange om ugen, vil man at opleve et markant fald i stress-symptomer. Det er blevet dokumenteret, at vi får færre stresshormoner, og at vores nervesystem får det bedre, når vi for eksempel går en tur i skoven. Hesede Hovedgård ligger i kanten af Hesede Skov, hvor der er gode mulighed for at gå ture – walk-and-talk eller en pause til at klare hovedet.

Vi får ofte at vide af vores gæster, at de føler sig hjemme. Det er den bedste kompliment, vi kan få.

Vi kalder det møder med nydelse.Det personlige værtskab

Det personlige værtsskab handler om, at det er os selv, I møder hele vejen igennem. Kit & Claus.

Det gælder lige fra den første, indledende kontakt til afholdelse af jeres arrangement. Det er helt trygt og enkelt.

Vi aftaler det hele, og vi tager hånd om alting, så du arrangør – og dine deltagere – kan føle jer trygge og i gode hænder dagen igennem.

Vi tror på, at det personlige værtskab – sammen med smukke omgivelser og god forplejning – giver de bedst muligt betingelser for at få et vellykket arrangement og holde møder med nydelse. I skal blot koncentrere jer om at skabe de resultater, I er kommet for at skabe – nyde det – og så tager vi hånd om resten.


Dagsmøder og døgnmøder: møder med og uden overnatning

Vi har standardiseret vores dagsmøde og døgnmøde. Oversigterne kan downloades nedenunder.

Download dagsmøde:

https://hesedehovedgaard.dk/wp-content/uploads/2022/04/Hesede-Hovedgard-Moder-2022-dagsmode.pdf

Download døgnmøde:

https://hesedehovedgaard.dk/wp-content/uploads/2022/04/Hesede-Hovedgard-Moder-2022-mode-med-overnatning.pdf


Vi har også sammensat en idéliste over nogle af de muligheder, der er, for at pifte dagen op.


Download Idéer til aktiviteter + Drys glimmer på:

https://hesedehovedgaard.dk/wp-content/uploads/2022/04/Hesede-Hovedgard-Moder-2022-Ideer-glimmer.pdf


Kontakt os, og lad os sammen aftale jeres næste møde med nydelse.


Kurser og skræddersyede møder

I kan bruge vores dags- og døgnmøder, som de er beskrevet ovenfor. Derudover skræddersyer vi gerne både møder og længerevarende kurser til netop jeres behov og ønsker. Måske kan vi endda opfylde ønsker, som I ikke vidste, I havde …

Det kunne være, at I har noget at fejre, og derfor vil forkæle jer selv med mere end de to retter, der er med i standard-aftensmaden på vores døgnmøde. Eller I er måske glade for gin og har lyst til at høre om og smage vores helt egen ginkgo gin? Eller vi kan hjælpe jer med at finde nogle gode folk, som kan hjælpe jer med teambuilding.

Ud over de smukke rammer vi selv råder over, kan vi inddrage forskellige gode naboer – lige fra et besøg på Gisselfeld Kloster til klatring i trætoppene på Camp Adventure. Madmæssigt kan vi også få meget til at ske: Fra den store fem-retters menu med kandelabre og hvid dug, til at I laver jeres egen sushi med én af Danmarks bedste sushi-kokke. Og meget andet. Vi brainstormer gerne på idéer, så tøv ikke med at spørge.


Møde under lysekronen i Galleriet

Selve mødet holder I i Galleriet, som også er vores mødelokale. Der er højt til loftet på alle måder. Gode rammer for at tænke kreativt og for fred & ro. Det er helt uforstyrret, da vi har kun ét hold mødegæster i huset ad gangen.


I Galleriet har I dagslys fra tre verdenshjørnet og 4 meter til loftet. Der er altid kunst på væggene. Det kan også være med til at stimulere sanserne og måske sætte idéer og tanker i gang.

Om vinteren tænder vi den gamle kamin, så der er lunt og rart. Om sommeren åbner vi døren ud til haven.Fra Galleriet er der direkte adgang til den indbydende veranda, som efter sigende har været med i en Morten Korch-film. Fra verandaen kan man nyde udsigten over vores store have, de 200 år gamle træer og den lille sø. Og fra verandaen kan man gå direkte ned på terrassen og videre ud i haven. Haven kan selvfølgelig også bruges til teambuilding, til ‘walk and talk’ eller blot til at trisse rundt og indsnuse den friske luft. Eller sidde og nyde en god kop kaffe og kigge på fasanerne. Hesede Skov starter, hvor vores have slutter, så der er gode muligheder for gode ture i naturen.Opstilling

Som udgangspunkt stiller vi op med langbord, skærm og flip-over. Ønsker I en anden opstilling, laver vi gerne det. Skal I lave ‘break-out-møder’, kan det selvfølgelig også lade sig gøre – både udenfor eller rundt om i huset.


Lige indenfor hoveddøren står en kurv med hjemmesko – hvis I har lyst, så snup et par og føl jer hjemme med det samme.


Omgivelser og muligheder for gode pauser

Siden vi åbnede i 2019 har vi mødt mange dygtige mennesker, og vi har udvalgt en håndfuld gode folk, som vi kan bringe i spil til jeres arrangement – alt efter, hvad I har behov for.

Vi har samlet nogle forslag og idéer til aktiviteter, lige fra en tur i Skovtårnet over en yoga-pause, kreativt time eller input om teambuilding:


Hesede Hovedgård ligger i den smukke sydsjællandske natur. Et område af Danmark, der har mere at byde på, end de fleste nok er klar over. Vi var i hvert fald ikke klar over det, før vi fik tilbudt at flytte ind på Hesede Hovedgård!

På hjemmesiden Destination Gisselfeld kan man finde forskellige oplevelser og spændende steder i området omkring Gisselfeld. Vi er selv med i samarbejdet, da Hesede Hovedgård er bygget og ejes af Gisselfeld.

Vi ligger kun 4 km fra Camp Adventure, hvor man finder både klatrepark og det verdensberømte Skovtårn. Det er en oplagt mulighed for en god pause i skøn natur, og vi kan varmt anbefale en tur i tårnet.

Gisselfeld Kloster og Paradehuset er også et besøg værd. Og Villa Gallina. Og Rønnede Kro. Vi kunne blive ved. Og vi har et godt samarbejde med både de nævnte og andre, så vi har mulighed for at skrue helt særlige oplevelser sammen til jer.Den gode forplejning

“Uden mad og drikke …” Den kender vi alle sammen. Men vi mener faktisk, at uden GOD mad og drikke, dur det slet ikke.

Vi går ret meget op i både mad og drikke, så derfor er det selvfølgelig vigtigt for os, at vores gæster får noget, vi selv synes, er godt. Det er dét, der er vores pejlemærke. At vi selv kan stå inde for det.

Morgenmaden laver vi selv, og der er altid nybagte boller. Frokosten får vi som regel fra en af flere gode lokale samarbejdspartnere, og den er lækker, fyldig og frisk. Kagen til eftermiddagskaffen er som oftest hjemmebagt. Og det hele er så vidt muligt økologisk.Kaffen er et kapitel for sig. Den får vi fra vores nærmeste nabo, Kafferisteriet Miss Bean, som har til huse i den ene lade her på gården. Risteriet drives af norske Maria og Thomas, og de får særligt udvalgt kaffe hjem fra små producenter, og de rister selv kaffen i laden. Så nogle dage vil man kunne dufte, at der ristes kaffe. Risteriet er åbent tirsdag-fredag kl. 10-15 og lørdag-søndag kl. 11-16, og kaffe og kaffegrej kan købes med hjem (det er ikke billigt, men det er godt!). Og er I vilde med kaffe, kan vi også arrangere, at I kan komme på besøg, måske endda få en cupping.

Bliver I og overnatter og spiser, hidkalder vi en dygtig lokal kok, som kommer og kræser for jer. Som udgangspunkt får I to retter, men I kan også give den gas og skrue op for både ambitionsniveau og antal retter.

Vi har en vinkælder, hvor vi med garanti kan finde noget, der kan matche maden. Vi kommer gerne med forslag – og I er også velkomne til at gå med Claus i kælderen og sammen finde det helt rigtige til jer. Nøgleordene er økologisk, passioneret produktion + small batch.Hvis I vil forkæle jer selv lidt ekstra på dagen, har vi udvalgt nogle muligheder for at “drysse glimmer på”, som vi kalder det. Hent oversigten herunder. Vi finder også gerne andet til jer, hvis I har særlige ønsker. Bare spørg.


Priser 2022


Dagsmøde

Indeholder:

 • Let morgenmad med nybagte boller ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te med frugt
 • Frokost med en sodavand eller øl pr. person
 • Eftermiddagskaffe/te med hjemmebag
 • … og naturligvis brug af mødelokale og husets gode postevand hele dagen.

Pris: DKK 795 pr. person inkl. moms.

Fra 8 til 14 personer. Kontakt os, hvis I er flere eller færre.


Døgnmøde

Indeholder:

 • Let morgenmad med nybagte boller ved ankomst
 • Formiddagskaffe/te med frugt
 • Frokost med en sodavand eller øl pr. person
 • Eftermiddagskaffe/te med hjemmebag
 • Aftensmad med to retter
 • Overnatning i enkeltværelse eller delt dobbeltværelse
 • Husets store morgenmad
 • … og naturligvis brug af mødelokale og husets gode postevand hele dagen.

Pris: DKK 1.600 / 1.850 pr. person inkl. moms (delt dobbeltværelse / enkeltværelse).

Bliv til kl. 17 næste dag: + 750 kr. pr. person.

Fra 8 til 14 personer. Kontakt os, hvis I er flere eller færre.

Huset har 8 dobbeltværelser. Hvis I ønsker enkeltværelser, har vi derfor plads til 8 gæster. Er I flere, har vi gode kontakter til andre overnatningssteder i nærheden (2 km), hvor nogle af jer eventuelt kan overnatte. I kan samles igen hos os til morgenmaden. Fem af de 8 dobbeltværelser har to separate senge, og hvis I kan sove to på hver af disse, har vi plads til 13 overnattende gæster. Du finder flere oplysninger om og billeder af værelserne her.


Referencer

Vores referencer tæller blandt andre All Remove, BEC, Business Faxe, DI, Faxe Kommune, Karise Bageri, KMD, Kræftens Bekæmpelse, Magasin, Norlys, RUC, Siemens og Visit Sydsjælland-Møn/SydkystDanmark.

Vi er glade for og stolte over, at flere og flere vender tilbage.Det med småt

Vores betalingsbetingelser og betingelser for ændringer og aflysninger kan hentes herunder:


Scroll to top