Mini-sommerferie 2021

Kalder alle livsnydere! Kom og nyd livet, så sørger vi for det hele!Nydelse, stemning og det gode liv

Hjerteligt velkommen hos os på Hesede Hovedgård og vores lille oase af skønhed og nydelse.

Hesede Hovedgård ligger på den skønneste plet. Midt på Marguerit-ruten i Sydsjælland og midt i charmerende skov og bakker – og midt i smørhullet for oplevelser i det sydsjællandske. Den gamle hovedgård har sin helt egen charme, og vi har tilsat vores egen blanding af kunst, vin & happiness! Læs mere om den gamle hovedgård og os her.

Hos os kan I lade roen falde fuldstændig over jer og synke ind i nydelsen; måske indtage en liggestol med et godt glas vin (eller en G&T med vores ginkgo gin), se græsset gro og høre fuglene synge.

Vi har lagt mærke til, at det er, som om de gæster, som bliver lidt længere, er endnu gladere for deres ophold. Vi synes også, det er skønt, at I bliver lidt længere, for ikke nok med, at I kan få den fulde fornøjelse af huset og området, så kan vi nå at lære jer lidt at kende – og måske endda nyde et glas vin sammen med jer.Særligt sommertilbud

Vi har sammensat et helt særligt og fordelagtigt tilbud til jer, der bliver mindst tre nætter.Hvilke værelser gælder tilbuddet?

Vi har en første sal med 4 dobbeltværelser, og tilbuddet gælder disse værelser, som er husets bedste. På førstesalen er der plads til hele familien. Her er et fællesareal med stue og køkkenalrum, som kun bruges af gæster på førstesalen. Køkkenet kan bruges, når det efterlades rengjort (eller mod gebyr for rengøring). I kan derfor selv lave mad de dage, hvor I ikke bliver fristet af at spise med os eller på ét af de gode spisesteder i området.

Tager I alle 4 værelser, får I den største rabat – og har tilmed hele etagen for jer selv. Mere om værelserne og førstesalen her.Booking & betingelser

Sådan booker I: Ring eller skriv til os.

Tilbuddet gælder i sommersæsonen 2021 (fra 25. juni til 8. august).

Betalingsbetingelser: Depositum på 500 kr. pr. værelse betales ved bestilling. Derefter er det blot at møde op og nyde opholdet. Restbeløbet betales under opholdet. Slutrengøring, linned, dyner og håndklæder indgår naturligvis i prisen.

Afbestillingsregler: Opholdet kan annulleres eller ombookes uden gebyr indtil 8 dage før ankomst. Ved afbestilling senere end 8 dage før tilbagebetales depositummet ikke.Kan man få mad & drikke under opholdet?

Vi serverer vores gode morgenmad med god kaffe, nybagte boller og meget andet godt hver morgen i spisestuen. Læs mere om morgenmaden her.

I kan også bestille en god gang tapas (som gør det ud for et måltid) og nyde den i ro og mag med en god flaske fra vinkælderen.

Nogle dage går Claus i køkkenet, og så tilbyder vi ‘spis med os’ – helt uformelt og med god plads til snak og hygge. Spørg gerne forud, hvis det er noget for jer, så prøver vi at planlægge, så det kan lade sig gøre.

Vi har også ‘mini-bar’, og I kan bl.a. bestille kaffe, te, sodavand, øl, vine, bobler, peanuts, oliven og lidt sødt. Det er bare at tage fat i os. Skal I rigtigt forkæle hinanden, så bestil en flaske bobler, som vi har klar til jer, når I kommer.

Hvis I er til G&T, skulle I næsten smage vores helt egen ginkgo gin – måske mens I sidder og nyder synet af tempeltræet, hvor bladene kommer fra.Hvad kan man opleve i området?

Der er mange spændende steder at opleve i området. Vi har lavet nogle oversigter over, hvad man kan se, opleve og smage i området. Oversigterne er vores personlige bud, som man på ingen måder behøver at begrænse sig af. Vores bud er:

Hent også inspiration hos Destination Gisselfeld og på SydkystDanmark.dk. Vi kommer også gerne med anbefalinger, forslag og idéer, når I er her.


Scroll to top