Hvad sker der?

Herunder kan du læse om de aktuelle og kommende arrangementer.


Sommerferie på Costa del Hesede – 100% nydelse til kuk-kuk priser

Vi har lavet et virkelig godt tilbud på nogle dejlige sommerferie-dage på Hesede Hovedgård. Kom og hjælp os med at holde øje med enhjørningen, dufte til blomsterne og drikke vores gode vin.

Læs detaljer her.


29. august 2020 – privat øl-smagnings-middag

Et par tidligere bed & breakfast-gæster har forelsket sig i huset og vender denne lørdag tilbage med en flok venner og en øl-guru! Vi glæder os til at kræse om dem og servere lækker mad, der passer til de øl, der skal smages. Og ja, alle mand overnatter, ingen skal køre hjem …


12.-13. september 2020 – yoga- og meditations-retreat

En weekend med en spirituel og intuitiv tilgang, med fokus på at styrke forbindelsen til dig selv igennem yoga og meditation.

Retreatet arrangeres af Maria Brooker. Få billetter tilbage. Læs mere her.


17.-18. september 2020 – firma-arrangement

Over et par dage lægger vi hus og mødelokale til et ledelsesseminar. Vi sørger for, at alting spiller, så gæsterne kan slappe af, føle sig hjemme og dermed koncentrere sig om det, de kommer for: at holde et udbytterigt møde. Vi sørger også for en dejlig middag, en seng at sove i og en solid morgenmad, så mødet kan rundes godt af næste dag.


Galleriet på Hesede Hovedgård

Grundet corona er kunstprogrammet for 2020 sat på pause. Planen er at vende tilbage med pop-up-udstillinger, som vil være åbent enkelte weekender.

Er I interesserede i at se husets samling, de kunstnere der er i stald eller specifikt om Kits kunst, kan der laves aftale om besøg – kunsten kan fx introduceres til en gruppe af over en god kop kaffe og et stykke kage. Kontakt Kit for at lave en aftale.


B&B på Hesede Hovedgård

Er åbent for bookinger alle dage i juni, juli og august 2020 og udvalgte weekender og helligdage i efteråret. Læs mere her.

Find os på booking.com eller hotels.com eller book direkte hos os info@hesedehovedgaard.dk.


Scroll to top