Hvad sker der?


Herunder kan du læse om de aktuelle og kommende arrangementer.

Vil du se, hvad der allerede er sket? Klik her.

Ud over de nævnte arrangementer, lægger vi ofte hus til strategimøder, ledelsesseminarer, teambuilding og lignende. Af diskretionshensyn nævner vi ikke disse arrangementer. Læs mere om mulighederne for at holde møde her.

Huset er også åbent for B&B-overnatninger, primært om sommeren. Læs mere om det her.


30. oktober-1. november 2020 – Yoga-retreat ved Adventure Heart. Instruktør: Karen Loy Aronson – udsat på grund af nye corona-restriktioner og reduceret forsamlingsforbud

Denne weekend kommer den dygtige canadiske (dansk-talende) instruktør Karen og underviser. Karens vision er at skabe balance i livet, balancen mellem gøren og væren, balancen i at yde og nyde.

Mere om indhold, instruktør og priser her.


20.-22. november 2020 – Gudinde-retreat med Britt Søndergaard (kun for kvinder) – gennemføres med max. 10 deltagere, corona-hensyn, god afstand og godt humør!

En opladende og opløftende weekend fyldt med meditativ yoga. Kun for kvinder. Britt Søndergård har i mange år holdt retreats i ind- og udland.

Mere om Britt, weekendens indhold og priser her.


5.-7. marts 2021 – Retreat med Britt Søndergaard

Det endelige program ligger ikke fast endnu. Men du kan læse om Britt, hendes filosofi, erfaring og andre retreats på hendes hjemmeside her.


19.-21. marts 2021 – Retreat med Britt Søndergaard

Det endelige program ligger ikke fast endnu. Men du kan læse om Britt, hendes filosofi, erfaring og andre retreats på hendes hjemmeside her.


Galleriet på Hesede Hovedgård

Grundet corona er kunstprogrammet indtil videre på pause. Planen er at vende tilbage med pop-up-udstillinger, som vil være åbent udvalgte weekender.


Scroll to top