Hvad sker der?


Vin & mad – Herremiddag, lørdag d. 7. marts 2020

I samarbejde med vores gode vinmand Asger fra Piccola Enoteca Italiana og den lokale kok Erik Dam, holder vi vores anden Wine Maker’s Dinner lørdag d. 7. marts 2020.

Konceptet er oksekød og de tunge vine. Claus og Asger kalder det ‘mandemad’, selvom Kit påpeger, at det er politiske ukorrekt. Vi håber dog, at ingen føler sig krænkede, og at alle, som har lyst – mænd som kvinder og andre – melder sig til! Alle er velkomne.

Vi smager fem vine med tilhørende retter, og der er selvfølgelig mulighed for at booke en seng at sove i, så man ikke skal tænke på kørsel samme aften.

Flere detaljer og pris følger snarest her.

Vores første vin-middag blev udsolgt på blot to dage, så man skal nok være hurtig, hvis man vil med. Der bliver plads til i alt 22 om langbord under lysekronen i galleriet. Reservér eventuelt allerede nu din plads ved at skrive til kit@hesedehovedgaard.dk


Vin & mad – Damemiddag, lørdag d. 13. juni 2020

Når der igen er blade på træerne, og man har lyst til det lettere køkken og lyse vine, disker vi op med et helt særligt arrangement med bobler & hvidvin, fisk & skaldyr!

Igen i samarbejde med vores gode vinmand Asger fra Piccola Enoteca Italiana, og denne gang er det chefkokken fra Rønnede Kro, der står for maden – det bliver sååå lækkert! Vi har bestilt godt vejr, og satser på et skønt udendørs arrangement.

Flere detaljer og pris følger snarest her.


Lørdag d. 20. juni 2020 – lukket pga. privat arrangement

Vi har fornøjelsen af at lægge hus og ikke mindst have til et bryllup i den nærmeste familie, og begge dele er derfor lukket for andre denne dag.


Galleriet på Hesede Hovedgård

Dato og program for 2020 følger.


B&B på Hesede Hovedgård

Er p.t. åbent for bookinger i juni, juli og august 2020.

Find os på booking.com eller hotels.com eller send en mail på info@hesedehovedgaard.dk.


Find fantastiske jule- og nytårsvine

Lørdag d. 16. + lørdag d. 23. november, begge dage kl. 12-16

I forbindelse med det traditionsrige Juletorv på Gisselfeld og Jul på Hesede, holder vi åbent og byder indenfor til vinsmagning lørdag d. 16. og lørdag d. 23. november, begge dage kl. 12-16. Find de vine, I selv skal drikke, og gode gaveidéer.

Lørdag d. 16. får vi besøg af vores leverandør af italienske nichevine, Piccola Enoteca Italiana v/ Asger Halkier. Asger kommer med en stribe gode bud på vine til både juleaften, juledagene og selvfølgelig også både vine og bobler til nytårsaften.

Lørdag d. 23. november kommer friends & wine v/ Christina & Vincent, som specialiseret sig i vine fra Piemonte. Her er der også mange rigtig gode bud på jule- og nytårsvin og sprudlende bobler.

Alle vinene er økologiske.


Julehyggeophold på Hesede Hovedgård

I weekenderne d. 15.-17. november + 22.-24. november 2019

Tjek ind til et dejligt mini-ophold i det smukke gamle hovedhus på Hesede Hovedgård – og lad ro, julehygge og god stemning brede sig.

Med base i hovedhuset kan du også udforske julemarkedet på Gisselfeld og Jul på Hesede, som finder sted de samme weekender.

Detaljer og priser her.Scroll to top