Hvad sker der?

Herunder kan du læse om de aktuelle og kommende arrangementer.


Er du ved at få karantæne-kuller?

Lige nu – her midt i marts 2020 – ser verden pludselig noget anderledes ud, end vi er vant til. Alt samvær og alle rejser er sat på pause, og derfor er der naturligvis pludseligt blevet stille på Hesede Hovedgård.

Vi er sikre på (og krydser fingre for!), at verden snart bliver ‘sig selv’ igen.

Indtil da står vi med det hus og ikke mindst en førstesal, som godt kunne bruges af andre – måske dig og din familie, hvis I er ved at få kuller af at have for lidt albuerum, dér, hvor I er nu?

Se mere i opslaget her på Facebook.


St. Bededag get-away – 8.-9.-10. maj 2020

Vi har sammensat et hyggeligt lille ophold, som vi udbyder i Store Bededag-weekenden: I får kaffe og sødt ved ankomst, et glas bobler og snacks før maden, solid og lækker tapas, smagning af tre vine (et glas af hver), overnatning i dobbeltværelse og vores roste morgenmad.

Læs mere om opholdet her.


31. maj – 1. juni 2020 – lukket pga. privat arrangement

I Pinsen skal vi også hjælpe et par med at fejre sølvbryllup med den nærmeste familie. Vi glæder os til ryk-ind af søde gæster.


6.-7. juni 2020 – lukket pga. privat arrangement

Spændende besøg af en gruppe livsnydende venner.


Lørdag d. 13. juni 2020 – Langbord i haven med asparges, fisk, skaldyr og sommervine

Vi fejrer asparges-sæsonen, de lette vine og de lyse nætters tid. Når der igen er blade på træerne, og man har lyst til det lettere køkken og lyse vine, disker vi op med et helt særligt arrangement med bobler & hvidvin, fisk & skaldyr!

Denne gang et det vine fra vores gode vinleverandør Friends & Wine, som har specialiseret sig i sprøde økologiske vine fra Piemonte. Og så bliver det Anders, chefkokken fra Rønnede Kro, der kommer til at stå for maden – det bliver sååå lækkert! Vi har bestilt godt vejr, og satser på et skønt udendørs arrangement.

Flere detaljer og pris følger snarest her.


Lørdag d. 20. juni 2020 – lukket pga. privat arrangement

Vi har fornøjelsen af at lægge hus og ikke mindst have til et bryllup i den nærmeste familie, og begge dele er derfor lukket for andre denne dag.


12.-13. september 2020 – yoga- og meditations-retreat

En weekend med en spirituel og intuitiv tilgang, med fokus på at styrke forbindelsen til dig selv igennem yoga og meditation.

Retreatet arrangeres af Maria Brooker. Få billetter tilbage. Læs mere her.


Galleriet på Hesede Hovedgård

Dato og program for 2020 følger.

OBS! Offentliggørelse og opstart udsat pga. corona.


B&B på Hesede Hovedgård

Er p.t. åbent for bookinger i juni, juli og august 2020 og udvalgte weekender og helligdage i foråret og efteråret. Læs mere her.

Find os på booking.com eller hotels.com eller book direkte hos os info@hesedehovedgaard.dk.


Scroll to top