Velkommen til Hesede Hovedgård. Dejligt, du er her.Pop-up events


Passionerede pop-up events

Med ujævne mellemrum åbner vi huset for passionerede pop-up events. Det kalder vi dem, fordi de tager udgangspunkt i vores egne passioner: mad & vin + kunst & kultur.

Det kan være en vin-middag med smagning og retter, der passer til. Det kan være en kunstudstilling, en koncert, et foredrag eller …

Dyk ned i passionerne herunder.


Mad & vin

Vores fokus på mad og vin kommer først og fremmest fra Claus’ kærlighed til vin. Den har han fået fra helt lille, fordi hans far var vinmand. Fra barndommen har Claus og hans bror derfor lært om vin, fået vin med vand i stedet for saftevand, og stort set alle ferier gik til Spaniens vinbønder.

Og man har man først sagt god vin, har man også sagt god mad. Og har man sagt god vin og god mad, har man også sagt gode samtaler. Dét er noget, vi gerne vil lægge hus til.

Læs mere om mad & vin her.

Læs blandt andet om vores holdning til mad og vin, om vores helt egen ginkgo gin og om mulighederne for at deltage i en vinmiddag eller få jeres helt eget skræddersyede arrangement.


Kunst & kultur

Vores fokus på kunst og kultur kommer først og fremmest fra, at Kit selv er kunstner. Kits kærlighed til og interesse for kunsten har med tiden smittet af på Claus, som også er kunstelsker. Sammen har de besøgt et utal af udstillinger og har efterhånden også en del værker af samtidskunstnere – mange er kunstnere, som Kit kender personligt. Man vil derfor opleve, at hele hovedhuset er fyldt med kunst – både Kits og andres.

Ligesom mad og vin giver gode samtaler, er det også vores erfaring, at kunst kan give spændende samtaler. Det kan åbne sindet og inspirere tankerne, og dét er også én af grundene til, at vi har valgt at kunst i hele huset. Som små gaver og muligheder for en tanke, en berigelse, et smil på læben.

Læs mere om kunst & kultur her.

Læs blandt andet om den kunst, vi har i huset, om husets galleri og galleriets profil, tidligere og kommende udstillinger, om værtindens kunst, om skabsbutikken og meget mere.


Hvornår er der er passionerede pop-up event?

Vi holder de passionerede pop-up events med ujævne mellemrum – dog stræber vi efter at ramme uge 7 og uge 42.

Følg med i vores kalender, følg os Facebook eller skriv dig op til vores nyhedsbrev her.


Scroll to top