Velkommen til Hesede Hovedgård. Dejligt, du er her.PR & presse


Vi har været heldige at få en del omtale både lokalt og nationalt.
Herunder finder du det meste. Det nyeste ligger øverst.


25 kunstnere udstiller tryk og tegninger på Hesede Hovedgård

26. marts 2024

De søde mennesker på Haslev-Faxe Posten fandt plads til at trykke artiklen om udstilling med tryk & tegninger en gang til! Tak! Denne gang på side 16 og med grafik af Bjarne Agerbo.


I påskedagene er der udstilling hos Kit Kontemporary Galleriet på Hesede Hovedgård

21. marts 2024

En artikel med denne overskrift kunne d. 21. marts 2024 findes i Sjællandske Medier på side 8.


25 kunstnere udstiller tryk og tegninger på Hesede Hovedgård

20. marts 2024

“I påskedagene er der mulighed for at besøge en helt unik udstilling hos kit kontemporary | Galleriet på Hesede Hovedgård. Hele 25 professionelle kunstnere har sagt ja til at udstille tryk og/ eller tegninger.”

… skriver Haslev-Faxe Posten, som atter har fundet spalteplads til at omtale, hvad vi har gang i. Tak!

Læs artiklen her (side 16) eller herunder.


Kom til foredrag og tegnekursus

31. januar 2024

Haslev-Faxe Posten har igen-igen været så venlige at omtale vores arrangementer. I februar byder vi på både et foredrag og et tegnekursus, begge dele med Bjørn Ignatius Øckenholt.

Læs artiklen her (side 24) eller herunder.


Tre timers udstilling og dialog med en propel

11. oktober 2023

Haslev-Faxe Posten har igen været så venlige at omtale vores event. Denne gang gælder det en tre-timers-pop-up-udstilling af den polske kunstner Paul Voca og en dialog med en propel. Det handler om både bevægelse og bevidsthed.

Læs artiklen her (side 22) eller herunder.


Helt eksklusivt i Danmark viser den anerkendte polske kunstner Paul Voca sit propel-projekt i Galleriet på Hesede Hovedgård

9. oktober 2023

“Torsdag 19. oktober klokken 14.00-17.00 foregår der noget helt særligt i Galleriet på Hesede Hovedgård. Helt eksklusivt i Danmark viser den anerkendte polske kunstner Paul Voca nemlig her sit propel-projekt. Den tre meter store propel roterer langsomt og inviterer beskueren til at gå i dialog med egen bevægelse og bevidsthed. Udstillingen vises kun denne ene dag i tre timers, så det er meget bogstaveligt en enestående mulighed.”

Sådan starter en superfin artikel af Sjællandske, som beskriver den propel-pop-up-udstilling, som vi ikke kunne sige nej til. Læs artiklen her.


Forstå, hvad der er kunst – og hvad der ikke er

4. oktober 2023

Haslev-Faxe Posten har været så venlige at omtale vores foredrag med Bjørn Ignatius Øckenholt, som d. 14. oktober indtager Galleriet på Hesede Hovedgård for at tale om, hvad der er kunst. Mange tak for omtalen.

Læs artiklen her (side 20).


Kunst og keramik i Galleriet

10. august 2023

“To kunstnere og tre keramikere udstiller sammen i Galleriet på Hesede Hovedgård i weekenden 19.-20. august. Kit og Claus, der til dagligt bor og driver virksomhed i hovedhuset åbner nemlig galleriet for fem mere eller mindre lokale, kunstneriske kvinder, der udstiller hen over weekenden.”

Sådan starter en artikel af Sjællandske, som glimrende beskriver den pop-up-udstilling, vi holdt d. 19.-20. august 2023. Tak for omtalen. Læs artiklen her.


Vi har mærket på egen krop, hvor godt de penge er givet ud

Maj 2023

Dette er ikke som sådan en artikel om os, men en artikel om de familieweekender, som Kræftens Bekæmpelse arrangerer. Vi linker til den her, fordi vi har den store fornøjelse og ære at lægge hus til seks af disse weekender om året. Og denne artikel er skrevet i forbindelse med en familieweekend hos os, som blev afholdt i april 2023.

Artiklen beskriver familieweekenderne på fineste vis. I artiklen findes også en video, som også rigtig fint beskriver familieweekenderne, og hvor vigtige de er for kræftramte familier. Familieweekenderne er mulige takket være øremærkede donationer.

Læs artiklen og find videoen her – link til artiklen på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.


Tilbage til rødderne for Kit Kjølhede

13. februar 2023

“Da Kit Kjølhede og Claus Krüger i sin tid flyttede ind på Hesede Hovedgård og overtog forpagtningen, var kunst og vin omdrejningspunktet. Siden da har de fået en blomstrende forretning op at stå med at lægge lokaler til alt fra Yoga-retreats, festlige lejligheder og møder, men siden corona har kunsten været væk fra Hesede Hovedgård.

Lørdag kom den dog tilbage stærkere end nogensinde, da Kit Kjølhede kunne præsentere sin egen kunstudstilling »Hvor kom vi fra?«, der netop handler om at finde tilbage til den passion, der drev værket i starten.”

Sådan starter Morten Chas Overgaards glimrende artikel, som blev bragt i Sjællandske d. 11. februar. Mange tak for den flotte omtale, som også beskriver de festlige åbningstaler af både René Tuekær og Stig Lauritsen.

Læs artiklen her – link til artiklen på Sjællandske (betalingsartikel).

Formand for Faxe Kommunes Plan- og Kulturudvalg, René Tuekær, holdt åbningstalen.
Foto: Morten Chas Overgaard

Udstilling på Hesede Hovedgård – af værtens egne værker

8. februar 2023

“Nu er vi der, hvor vi er så privilegerede at have kunder, som selv finder os, og som vender tilbage, så det giver noget luft til tage kunstkasketten på igen. Den har været savnet. Og efter at have haft den liggende på hylden så længe, måtte jeg starte med at spørge mig selv: ”Hvor kom vi fra?” – og det blev så titlen.”

Kit fortæller om den kommende udstilling i Galleriet på Hesede Hovedgård, og det er blevet meget fint gengivet både på Faxenyt.dk og i Haslev-Faxe Posten. Mange tak for det.

Læs artiklen her – link til artiklen på Faxenyt.dk.


Stedet for sig selv og personligt værtskab på Hesede Hovedgård

21. december 2022

“Hesede Hovedgård er kendetegnet ved et passioneret værtspar, som selv står i front hele vejen igennem. Mødegæsterne har huset for sig selv, hvilket giver en fortrolig, hyggelig og uhøjtidelig stemning – og gode muligheder for særlige oplevelser.”

Sådan starter en artikel, som beskrives os rigtig godt, og som kan findes på SydkystDanmarks hjemmeside for mødegæster, stjernemøder.dk. Artiklen fortæller meget fint om, hvad det er, der gør Hesede Hovedgård specielt som mødested.

Læs artiklen her – link til SydkystDanmarks hjemmeside for møder, stjernemøder.dk.


Hesede Hovedgård: Et mødested til business-gæster, retreats og ophold

3. november 2022

“På Hesede Hovedgård er der plads til at udfolde alt fra strategiske handleplaner til kreative kunstværker.” Sådan starter en helsides artikel om Hesede Hovedgård, som blev bragt i et tema om møder.

Artiklen kan læses i Sjællandske Mediers erhvervstillæg. Klik her for at åbne e-avisen, hvor vi sidder på side 15. Mange tak for omtalen!


I hopla på Hesede Hovedgård

4. oktober 2022

En af vores kære gæster – Susanne Nørgaard fra KMD – har sagt nogle utroligt søde ord om at holde møder hos os. Kæmpestor tak, Susanne!

Artiklen kan læses på SydkystDanmarks hjemmeside for møder, Stjernemøder.dk. Lige her.


Hesede Hovedgård: mødested med plads til business-gæster, retreats og ophold i smukke omgivelser

25. august 2022

Vi har haft besøg af Kirstine Kryger, som er kommunikationsansvarlig hos Business Faxe. Kirstine har skrevet en rigtig fin artikel om, hvad vi laver i dag – og hvordan vi har fået skabt et helt særligt sted, hvor man kan holde uforstyrrede arrangementer og møder. Tak!

Artiklen kan læses på Business Faxes hjemmeside her.


Yoga i smukke omgivelser

13. oktober 2021

En prima lille artikel i Haslev-Faxe Posten, som handler om godt lokalt samarbejde. Den skønne Kirstine kom en sommeraften i 2020 for at købe en flaske ginkgo gin, og blev betaget af stedet – så nu holder hun nogle af sine dejlige yoga-events hos os.

Avisen kan ses her, og artiklen kan læses på side 12.


Udstilling på Hesede Hovedgård: Svaret på alt

6. oktober 2021

De gode folk fra Haslev-Faxe Posten har skrevet om vores gruppeudstilling, som åbner d. 16. oktober 2021. Vi takker for omtalen – og håber at se en masse skønne mennesker i Galleriet!

Avisen kan ses her, og artiklen kan læses på side 45.


Berlingske Business: “Kit og Claus’ drøm er tilbage på sporet …”

17. juli 2021

“For nogle mennesker er deres professionelle drøm af immateriel karakter. For andre er den ganske fysisk og håndgribelig. For Kit Kjølhede og Claus Krüger er den Hesede Hovedgård, som er et idyllisk og nærmest herregårdsagtigt bygningskompleks ved sydsjællandske Gisselfeld.”

Sådan starter en artikel, som blev bragt i Berlingske Business d. 17. juli 2021. Dette er historien om, hvordan vi er kommet igennem coronaens anden bølge, og det er en del af en serie, hvor journalist Nikolai Steensgaard går i dybden med fire iværksættere og deres erfaringer og tanker om corona-krisen.

Find artiklen på Berlingske her (betalingsartikel).


Berlingske Tidende om corona og små selvstændige

11. juli 2021

Som opfølgning på Berlingskes artikel om os i september 2020, blev vi igen interviewede. Denne gang om, hvordan vi er kommet igennem den anden coronabølge. Vi er én af fire små iværksættervirksomheder, som Berlingske har genbesøgt og sat fokus på. Dette er oversigts-artiklen, der introducerer temaet og de fire forskellige historier. Vores historie blev bragt i avisen d. 17. juli 2021 og kan ses herover.

Find artiklen på Berlingske her (betalingsartikel).


SydkystDanmark skriver om Hesede Hovedgård

18. maj 2021

“Det var Kit Kjølhede og Claus Krügers to altoverskyggende interesser – kunst og vin – der for et par år siden fik parret til at skifte 66 kvm Frederiksberg-lejlighed ud med 700 kvm gammel hovedgård ved Gisselfeld.” Sådan skriver SydkystDanmark på både Instagram og Facebook, efter at de havde besøgt os for at høre mere om, hvad det egentlig er, vi har gang i, her 2½ år efter vi flyttede til Hesede Hovedgård.

Omtalen på Facebook er her.


Her er de nominerede til Bedste Turismeinitiativ og årets Ildsjæl 2021

25. marts 2021

“En vaskeægte vandhund, en fugl føniks og en pop-up café. Det er noget af et line-up, der er nomineret i år. Hvem, tror du, løber med sejren? En jury kårer vinderne i starten af april.” Sådan indleder SydkystDanmark sin omtale af de to priser og de to gange seks nominerede.

Vi er meget glade for og stolte af at være nominerede, kæmpe tak for det!

Artiklen kan læses her.


De kan blive bedste Turismeinitiativ og årets ildsjæl

17. + 18. marts 2021

I marts 2021 fik vi den glædelige besked, at vi er blandt de 6 nominere til prisen “Årets ildsjæl(e)”. Prisen uddeles årligt af SydkystDanmark til en person, der “med en kæmpe passion og ihærdighed er drivkraft for udvikling af nye idéer og initiativer til gavn for sit lokalområde og hele SydkystDanmark”. Samtidigt uddeles prisen for “SydkystDanmarks Bedste Turismeinitiativ 2020”. Begge priser og alle de nominerede var omtalt i Sjællandske Medier.

Artiklen kunne d. 17. marts 2021 læses i dagens på s. 5, og den er lagt på nettet her.


I opløbet til hæder: Hovedgårdens ildsjæle og Skovtårnets glampinghytter

17. marts 2021

” ‘- Det er en dejlig nyhed. En kæmpe anerkendelse!’ Kit Kjølhede fik mandag besked om at hun sammen med sin mand, Claus Krüger, er nomineret i kategorien »Årets Ildsjæl« for deres virke som værter på Hesede Hovedgård. Her i påsken er det to år siden de slog dørene op til Hesede Hovedgård. Med møde-lokaler, bed & breakfast og nærvær.” Sådan starter Cecilie Hänsch’s fine lille artikel, som var at finde i Sjællandske Medier.

Avisen kan ses her (betalingslink – find avisen Sjællandske, vælg 17/3/2021 og find side 12).


Flaskens indhold har 200 år gamle rødder

19. januar 2021

“De står ikke så mange steder, de store tempeltræer. Men der stod et på Frederiksberg tæt på lejligheden, hvor Kit Kjølhede og Claus Krüger boede indtil for to år siden. Og der står også ét i den parklignende have ved Hesede Hovedgård.”

Sådan starter en artikel om tilblivelsen af vores ginkgo gin. Herligt skrevet af Cecilie Hänsch og bragt i Sjællandske Medier: Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og Sjællandske Næstved d. 15. januar 2021, og udkommet på nettet d. 19. januar 2021. Mange tak!

Link til artikel her (betalingsartikel).“Vi så hinanden dybt i øjnene og konkluderede …”

26. september 2020

“Kit Kjølhede og Claus Krüger ledte egentlig efter noget helt andet, da de snublede over en gammel hovedgård ved Gisselfeld. Det blev starten på et privat og professionelt eventyr.”

Sådan indleder Berlingske en to-siders artikel om os, som blev bragt i Berlingske Business d. 26. september og lagt på berlingske.dk dagen efter. Der var også en fotograf forbi, som fangede både os, Claus på den store gynge og Gertrud på veranda-gelænderet. Vi er både stolte af og glade for artiklen, som rammer os og vores historie rigtig godt. Mange tak!

Link til artikel her (betalingsartikel).

Fotograf: Niels Ahlmann Olesen

Jazz og tapas på hovedgården

21. september 2020

“Kit Kjølhede og Claus Krüger har en alenlang liste med idéer til events og arrangementer på Hesede Hovedgård. Der skal summe af liv; om det så er på grund af en kunst-udstilling, en intimkoncert, wine-makers dinner eller noget helt fjerde.” Sjællandske Medier har været ved tasterne og har skrevet om vores første jazz-koncert og vores alenlange liste med idéer. Mange tak!

Link til artikel her.


Sprøde toner i de smukke gamle stuer

16. september 2020

“Lørdag den 26. september inviterer Hesede Hovedgård indenfor til jazzkoncert i hovedhusets smukke gamle stuer. The Betty Quartet spiller fra kl. 20.00 men oplevelsen kan udvides allerede fra klokken 18.00 med en lækker lille tapas-anretning og et besøg i husets vinkælder før koncerten.” Haslev-Faxe Posten har skrevet om vores første jazz-koncert. Tak for det!

Link til artikel her.

Samme artikel blev bragt i Haslev-Faxe Postens papirudgave, se her (s. 18).


Deluxe Getaways

15. juli 2020

Sørme, om ikke vi nu er kommet på SydkystDanmarks liste over “deluxe-getaways”, hvor madoplevelser og overnatning er af højeste kvalitet. Vi er tilmed i allerbedste selskab med blandt andre Hotel Frederiksminde, Vallø Slotskro, The Norrmans Boutique Bed & Breakfast og Klintholm Gods Lake Apartments. Det er lige før, vi revner af stolthed. Tak!


Deluxeruten

April 2020

“160 km cykelferie spækket med unikke naturoplevelser, hvor eksklusive madoplevelserne og overnatningsstederne giver de kvalitetsbevidste cyklister en helt perfekt cykelferie i SydkystDanmark.” Den regionale turistorganisation SydkystDanmark har taget på Hesede Hovedgård med på listen over overnatningssteder af højeste kvalitet – for den kvalitetsbevidste cykelgæst. Det er vi mægtig glade for!


Julehygge på Hesede Hovedgård

25. november 2019

“Et stenkast fra Juletorvet på Gisselfeld ligger Hesede hovedgård, og her har julestemningen også gjort sit indtog.” Sjællandske Medier skriver om julemarkedet på Hesede Hovedgård, og vi siger mange tak for omtalen.

Link til artikel her.


Jul på Hesede

22. november 2019

“I år begynder en ny tradition på den smukke gamle Hesede Hovedgård, som ligger lige mellem Gisselfeld Kloster og det nye trætårn på Camp Adventure.” Tak til Faxe Netavis for omtalen.

Link til artikel her.


TV2 Øst besøger “Jul på Hesede”

16. november 2019

“Selvom der er 38 dage til jul, så er julestemningen så småt begyndt at drysse ned over landsdelen. I dag har der været julemarkeder flere steder, blandt andet her på Hesede Hovedgård ved Gisselfeld, som i denne og næste weekend holder åbent.” Tak til TV2 Øst for besøget.

Link til video her. Klippet starter ved 10:28.


“Mød: Hesede Hovedgård” – portræt skrevet af Business Faxe

13. november 2019

“Månedens virksomhedsportræt omhandler Hesede Hovedgård. Portrættet handler om, hvordan ægteparret Kit og Claus lige pludselig så sig selv sige ja til at flytte fra en lille lejlighed på Frederiksberg til Faxe og bo i et kæmpestort og historisk hus med utallige muligheder.” Tak til Business Faxe for det velskrevne portræt.

Link til portrættet her.


Kunst med blomster og affald

20. september 2019

“I morgen lørdag klokken 12 til 16 har den internationalt kendte svenske kunstner Nicklas Hultman fernisering på Hesede Hovedgård, Hesede Hovedgård 1, 4690 Haslev, hvor han udstiller Baroquelkebana-fotografier, der er hans hollandsk-japanske koncept med installationer bestående af affald og blomster.” Sådan skriver Sjællandske Medier i en teaser på nettet i dag, og vi siger mange tak for omtalen.

Link til artikel her.


Sverige, Shanghai, Haslev – kunst på Hesede Hovedgård

17. september 2019

“BaroqueIkebana” hedder en ny udstilling på Hesede Hovedgård. Svenske Nicklas Hultman, som er Art Director, og sidste år flyttede til Haslev efter fem år i Shanghai, udstiller smukke blomster­smykkede stilleben-fotos.” Sådan skriver Haslev-Faxe Posten i en artikel, der blev bragt på Sjællandske Mediers hjemmeside. Tak for omtalen!

Link til artikel her.

Samme artikel blev bragt i Haslev-Faxe Postens papirudgave, se her (forsiden og s. 22).


Asterix i klassiske malerier

3. september 2019

Niels Witten besøgte en udstilling på Hesede Hovedgård i foråret 2019 – og det resulterede i, at han selv blev tilbudt en udstilling i efteråret. Det har Haslev-Faxe Posten skrevet en fin artikel om – tak!


Udstilling med glimt i øjet

16. august 2019

Lørdag d. 17. august åbner vi den 4. udstilling på Galleriet på Hesede Hovedgård. Denne gang viser vi fornøjelige værker af Niels Witten, og det har Sjællandske Medier været så venlige at skrive om – tak og vel mødt!

Link til artikel her.


Hesede Hovedgård i P4 Morgen

3. august 2019

Sørme, om ikke Hesede Hovedgård blev omtalt i DR Radio!

Områderedaktør Cecilie Hänsch fra Sjællandske Medier blev i P4 Morgen bedt om at fortælle om noget spændende, der sker i hendes område – og det blev ski’ det nye liv på den skønne gamle hovedgård. Tak!

Link til interviewet her. Klippet kommer 1 t og 34 min inde i udsendelsen.


Her kan du krybe i ly

31. juli 2019

“Uanset hvilken måde sommer-vejret stråler på, kan man have behov for at krybe i ly – skygge eller tørvejr,” skrev Sjællandske Medier den sidste dag i juli. Og fortsatte med blandt andet at anbefale Hesede Hovedgård – og glæden, vinen og kaffen. Tak!

Link til artikel her.


Historisk have åbnes for alle

31. juli 2019

“UNIK HAVE: Det over 10.000 kvadratmeter store haveanlæg bag Hesede Hovedgård rummer enestående planter og træer. På lørdag åbnes havelågen for offentligheden.”

Sådan lød overskriften på en stor artikel, som Dagbladet Køge / Sjællandske bragte d. 31. juli i anledning af, at vi sammen med vores nye gode nabo, Veras Verden – og i samarbejde med Gisselfeld – har valgt at åbne haven op for besøgende hver weekend kl. 11-16. Til og med 1. september 2019.

Vi har desværre ikke kunnet genfinde artiklen på nettet og har derfor ikke noget link. Men tak for omtale, Sjællandske!

NB. I 2020 er haven bag hovedhuset kun åben for hovedhusets gæster eller i forbindelse med offentligt annoncerede arrangementer.


Taffel på Hesede Hovedgård

21. juli 2019

Søndag d. 11. august var sidste dag med Jonna Pedersens udstilling TAFFEL. Udstillingen blev afsluttet med manér: TAFFEL-snak (aka Artist talk) og kagebord, velvilligt sponsoreret af bageren i Haslev.

Tak for omtale, Sjællandske.

Link til artikel her.


Jernmor.dk fik en tiltrængt pause …

21. juli 2019

En lørdag aften i juli tjekkede et meget velklædt par ind af døren på Hesede Hovedgård. De havde booket et værelse for natten, og det viste sig, at de kom direkte fra et bryllup (som dog ikke var deres eget). Det viste sig også, at de var supersøde, friske på et glas vin og på at snakke med den blandede flok af gæster, vi havde den aften. Det viste sig også, at Stine er blogger og går under navnet jernmor.dk. Og dagen efter viste det sig tilmed, at hun havde begået en fin historie om deres møde med Hesede Hovedgård, voksentid, indtryk og overskud. Tusind tak – og det var en stor fornøjelse at møde jer begge.

Link til artikel her.


TAFFEL på Hesede Hovedgård

29. juni 2019

Kunstavisens udsendte, Inge Schjødt, var med på Hesede Hovedgård, da billedkunstner Jonna Pedersen åbnede sin udstilling TAFFEL d. 30. juni – og det kom der en meget fin artikel ud af. Tusind tak for den flotte omtale, vi labber det i os med fryd og glæde ??

Link til artikel her.

Samme artikel er publiceret på komkunst.dk d. 28. juni.

Foto: Jonna Pedersen

Politiken – runde dage i dag

6. juni 2019

Tak for omtalen, Politiken!


Kit Kjølhede fra Hesede Hovedgård fylder 50 år

4. juni 2019

Det kunne ikke holdes hemmeligt … nyheden slap også ud i Haslev-Faxe Posten!


Kunstner med opvækst i Lemvig fylder 50 år

4. juni 2019

Sørme om ikke også avisen, der dækker Kits fødeby, Lemvig, skrev om hende i forbindelse med et rundt hjørne, der blev rundet. Tak, Lemvig Folkeblad / Dagbladet Struer-Holstebro.

Link til artikel her.

“Kunstner og iværksætter Kit Kjølhede fylder torsdag 6. juni 50 år.”

Virksomhedsbesøg med borgmesteren – maj

16. maj 2019

Hver måned besøger Faxe Kommunes borgmester, Ole Vive, og erhvervsdirektør for Business Faxe, Tomas Legarth, en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rører sig i det lokale erhvervsliv. Midt i maj brugte de 1½ time på omvisning og god snak på Hesede Hovedgård.

Link til artikel her.


Forkælelse med vin og smukke smykker

13. maj 2019

Haslev-Faxe Posten var så søde at skrive om vores skønne St. Bededags-weekend, hvor vi bød på noget til alle sanser: Vinsmagning med vine fra én af husets gode samarbejdspartnere, Piccolo Enoteca Italiana. Smukke smykker hele vejen fra Los Angeles, skabt af Susan Ankersen. Og sidst, men ikke mindst, åbning af en ny udstilling med billedkunstner Jan Wessel.

Også publiceret på Faxenyt.dk. Link til artikel her.


St. Bededag på Hesede Hovedgård

13. maj 2019

Faxe.nu skrev også om vores arrangement. Tak for det!

Link til artikel her.


På den gamle hovedgård er glæden i fokus

26. april 2019

Lige op til påske var Cecilie Hänsch fra Sjællandske Medier forbi Hesede Hovedgård sammen med fotograf Jørgen Chr. Jørgensen. Det kom der en rigtig fin artikel ud af – ud over en meget hyggelig eftermiddag. Tusind tak for besøget, de skønne billeder og den flotte omtale!

Link til artikel her.

Fotograf: Jørgen Chr. Jørgensen

Nyt liv på Hesede Hovedgård

17. april 2019

Birgitta Carlberg fra Haslev-Faxe Posten var en tur på Hesede Hovedgård i sidste uge. Det er der kommet en rigtig fin artikel ud af. Tak for besøget!

Link til artiklen her.

“Kits komplimenter skæres ud i træ …”

Nyt hjemsted for kunst & vin – nyt værtspar

April 2019

Hesede Hovedgård er ejet af Gisselfeld Kloster, og i april skrev Gisselfeld en fin omtale af det nye forpagterpar og det nye liv, der begynder at udfolde sig på den gamle gård – kodeordene er kunst og kreativitet, møder og mennesker, mad og vin. Vi er glade for at være her!


Kunst & kultur, mennesker & møder samt mad & vin – under ét tag

Marts 2019

The Danish Club optager Hesede Hovedgård som medlem og skriver om os og vores tanker og planer på deres hjemmeside. Link her.


Scroll to top