Velkommen til Hesede Hovedgård. Dejligt, du er her.Ophold

Vi tilbyder primært huset til møder og retreats, men det er også muligt at booke et hyggeligt ophold eller at holde et festligt arrangement som privatperson.

Det er vores erfaring, at livsnydere – som os selv – sætter mest pris på husets muligheder. Gæster, som føler sig hjemme i dejlige omgivelser. Som indtager liggestolene og haven. Som sætter pris på god mad. Som ser det som en bonus, at huset har vinkælder – og vores helt egen ginkgo gin.

Hvis I sætter pris på nede-på-jorden-nydelse, æstetiske og unikke omgivelser og muligheden for at sætte jeres eget præg på jeres ophold, så kunne noget tyde på, at I har fundet det rette sted til jer.


Hyggelige ophold for private


Ophold med venner og familie

I kan booke husets 8 gæsteværelser og holde en hyggelig weekend med familien eller vennerne. Vi sørger for den gode forplejning, og vi kommer gerne med forslag til, hvad I kan sætte på programmet – ud over hygge, god mad og afslapning i hjemlige rammer.

Er I fx til kunst og kultur, ligger både Holmegaard Værk, Rønnebæksholm, Arken og Køge Skitsesamling inden for ½ times kørsel. 

Er I til mad og vin, har vi gode adresser til både frokost og aftensmad – og til hyggelige små gårdbutikker. Hvis vi ikke bare skal få kokkene til at komme her, så I kan nyde en lækker middag i vores smukke rammer helt for jer selv?

Læs mere om stedet og værelserne under B&B herunder eller kontakt os.


B & B for livsnydere

Med ujævne og sjældne mellemrum åbner vi huset op for B&B, fx en helt særlig weekend eller i forbindelse med en vinmiddag.

Læs mere om B&B her, og følg med i kalenderen her.

Næste mulighed for B&B: I weekenden d. 9.-11. august 2024 vil der være mulighed for overnatning i forbindelse med Kultursalonerne Gisselfeld. Kontakt os for at reservere et værelse allerede nu.Fest & fejring


Selskaber og festivitas

Det smukke gamle hovedhus egner sig godt til mindre selskaber og den hyggelige, intime fest.

Vi lægger gerne hus til familiefester som sølvbryllup, guldbryllup eller en rund fødselsdag. Det kunne også være et hyggeligt familietræf – måske et generationstræf – hvor I samler familien en lang weekend, og nyder noget kvalitetstid i dejlige omgivelser, tilsat god mad og gode vine. Er I en flok venner eller arbejdskolleger, er I også velkomne.

Vi prioriterer gæster, som også ønsker at overnatte, gerne mere end én nat. Vi har plads til 16 overnattende gæster. Er I flere, har vi et godt samarbejde med et nærliggende B&B.

I kan sidde 18 gæster omkring ét langbord. Vi har maksimalt plads til 40.

Læs mere her.


Vielse og bryllup  

Vi får en del forespørgsler på at holde bryllup i de smukke omgivelser. Det lægger vi gerne hus til.

Det er muligt at bruge haven “bare” til vielse og reception. Vi sørger for, at brudeparret og gæsterne bagefter kan nyde et glas dejlige bobler og en lille forfriskning. Det aftaler vi naturligvis med brudeparret. Vielse i haven bliver selvsagt bedst om sommeren og i solskin.

Hvis I også gerne vil holde selve bryllupsfesten hos os, er det også muligt, så længe I er et mindre selskab. Vi kan have 18 personer om ét langt bord (og så har man god plads). Vi kan også sætte flere borde ind, og så kan der være maksimalt 40 gæster, og man sidder selvsagt tættere.

Vi prioriterer gæster, som også ønsker at overnatte, gerne mere end én nat. Vi har plads til 16 overnattende gæster. Er I flere, har vi et godt samarbejde med et nærliggende B&B.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om muligheden for at blive viet i haven og tjekke ledige datoer.


Link til fest & fejring her.


Scroll to top