Velkommen til Hesede Hovedgård. Dejligt, du er her.Retreats

Velkommen til nydelsesfulde og rolige retreats.

Vi lægger hus til mange retreats. Stemningen, når en seance lige er færdig, og alle stille og roligt finder plads om langbordet for at spise, er helt unik. Blid. Rolig. Veltilpas. Som om man kan mærke den gode stemning i luften. Ahh …

Hvis du gerne vil deltage i et retreat, så læs videre nedenunder.

Er du underviser, og vil du gerne holde et retreat hos os, så læs videre længere nede.Vil du deltage i et retreat?

I løbet af kalenderåret lægger vi hus til forskellige retreats. De fleste retreats starter fredag eftermiddag og slutter søndag formiddag.

Vi lægger hus til, sørger for forplejningen, og vi er selvfølgelig værter for jer. Men det er erfarne og dygtige lærere, der står for programmet, og du melder dig til direkte hos den enkelte lærer.

De forskellige lærere har hver deres unikke tilgang, og derfor laver de hver deres program. Det vil sige, at de forskellige weekender har forskelligt indhold – så vi anbefaler, at du finder den instruktør og det program, som passer bedst til dig.

Vi siger kun ja til lærere, som vi personligt har mødt og kan stå inde for.

Du kan se, hvilke retreats, der er i kalenderen for det næste stykke tid her. Klik på linket ved det enkelte retreat, så kommer du ind på lærerens side og kan læse mere om program, priser og tilmelding.

Vi glæder os til at se dig til et retreat!


Oversigt over kommende retreats:

Klik på linket under hvert retreat for finde flere oplysninger om det enkelte retreat. Under hver finder du oplysninger om program, priser og tilmelding, og på instruktørens hjemmeside kan du også blive klogere på den enkeltes filosofi, fokus og tilgang til retreatet.Vil du afholde dit eget retreat hos os?

Vil du gerne afholde dit eget retreat hos os?

Vi lægger hus til flere retreats i løbet af året, og vi hører altid gerne fra nye lærere, som ønsker at holde retreat i smukke omgivelser.

Vi lægger vægt på, at du kommer og ser og fornemmer stedet, før vi laver en aftale. Vi vil også gerne mødes for at se, om vi gensidigt er et match og ’taler samme sprog’. Det er vigtigt for os, at vi afstemmer forventningerne, før vi sætter noget i kalenderen.

Vi har ét hold gæster i huset ad gangen, så I vil have det for jer selv uden andre gæster. Det betyder, at I kan slappe fuldstændig af – og at der er plads til fordybelse og samtaler og til at være sig selv.

Efter aftale med dig, tager vi hånd om forplejningen weekenden igennem. Vi byder også deltagerne velkommen, viser dem deres værelser, faciliteterne og andet praktisk – sådan at du som underviser kan koncentrere dig om undervisningen.

I dyrker yoga (eller hvad du nu ønsker at bruge retreatet til) i ’Galleriet’, som er husets gamle dagligstue. Det er 52 kvm stort, der er 4 meter til loftet, vinduer i tre verdenshjørner, kamin, lysekrone og direkte udgang til husets smukke veranda, til terrassen og til den store have, som også kan bruges frit.

I indtager jeres måltider i vores spisestue. Kaffe og hjemmebag kan nydes i entréen eller i en mindre stue på førstesalen, som også er til jeres brug.

Hesede Skov starter i vores baghave, så der er gode muligheder for at gå ture eller på anden måde bruge skoven og naturen.

Ønsker I en pause ude af huset, er der mange muligheder: Besøg Skovtårnet (4 km væk) og få en oplevelse i højderne. Forkæl syns- og duftesanserne i Paradehuset i Gisselfeld Slotspark. Eller få et møde med en flok charmerende alpakaer og nyd nærværet ved at håndfodre dem. Vi ligger lige i kanten af Hesede Skov. Vi sparrer gerne omkring idéer og muligheder, hvis du kunne tænke dig noget ekstra eller noget andet som en del af dit program.

Vi sørger for al forplejning i samarbejde med gode leverandører. Som udgangspunkt er maden lokal og så vidt muligt også økologisk. Vi sørger gerne for vegetarisk mad – men først og fremmest god smag.


Huset har otte dobbeltværelser, og det er indrettet med fokus på, at der skal være rart at være. At man kan slappe af, trække vejret og nyde livet. Værtinden på Hesede Hovedgård er kunstner, og det afspejler sig også i indretningen. Læs mere om værelserne her.

Det optimale antal deltagere er 12, men vi tager imod hold fra 8 (i enkeltværelser) til 14 gæster.

Priser fra 2.550 kr. pr. person i delt dobbeltværelse og 3.400 kr. pr. person i enkeltværelse, inkl. overnatning og forplejning (2024-priser).

Kontakt os for en snak om mulighederne, priser og ledige perioder. Spørg også efter vores “Godt at vide som underviser på et retreat på Hesede Hovedgård”, som samler alt det, du har brug for at vide.


Scroll to top