Velkommen til Hesede Hovedgård. Dejligt, du er her.Møder

Hesede Hovedgård er et lille eksklusivt sted med hjemlig atmosfære og personligt værtsskab.

Vi har altid kun ét hold gæster i huset ad gangen. Derfor har I huset helt for jer selv.

Stedet er ideelt til mindre møder, konferencer og kurser (fra 8 til 20 deltagere). Kom og nyd de stemningsfulde og inspirerende omgivelser: det smukke hus, det unikke herregårdslandskab og Hesede skov, der ligger lige udenfor døren.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.


Oversigt

Her på siden finder du:

 • Møder med og uden overnatning
  • Dagsmøde
  • Døgnmøde
 • Værelser og badeværelser
 • Pæne ord om os
 • Referencer
 • Idéer til aktiviteter
 • Ekstra forkælelse
 • Handelsbetingelser

Du kan også læse om vores tanker omkring personligt værtskab. Om, hvad vi mener, når vi siger “Møder med nydelse”. Om Galleriet, som er vores mødelokale, og hvordan vi sædvanligvis stiller an til jeres møde. Vi har også holdninger til den gode forplejning. Og huset ligger i skønne omgivelser, hvor der er rige muligheder for gode pauser.


Det personlige værtskab

Det personlige værtsskab handler om, at det er os selv, I møder hele vejen igennem. Kit & Claus.

Det gælder lige fra den første, indledende kontakt til afholdelse af jeres arrangement. Det er helt trygt og enkelt.

Vi aftaler det hele, og vi tager hånd om alting, så du som arrangør – og dine deltagere – kan føle jer trygge og i gode hænder dagen igennem.

Vi tror på, at det personlige værtskab – sammen med smukke omgivelser og god forplejning – giver de bedst muligt betingelser for at få et vellykket arrangement og holde møder med nydelse. I skal blot koncentrere jer om at skabe de resultater, I er kommet for at skabe – nyde det – og så tager vi hånd om resten.

Læs mere vores værdier og lidt om os på side 7 i folderen Alt om møder på Hesede Hovedgård, som kan downloades her:

Læs artikel: Stedet for sig selv og personligt værtskab på Hesede HovedgårdMøder med og uden overnatning

Vi tilbyder både dagsmøder og døgnmøder, altså møder med overnatning. Vi har begge dele som ‘hyldevarer’, men hvis I har særlige ønsker, kan I altid føje mere til. Det kan være, I har lyst til at give den ekstra gas med maden. Blive længere. Eller at tilføje en særlig oplevelse. Det gør vi gerne. Sig til, så finder vi ud af det.Dagsmøde

Indhold:

 • Let morgenmad med friskbagte boller ved ankomst
 • God kaffe, te og husets gode postevand under hele mødet
 • Blandet frugt
 • Lækker frokost i husets hyggelige spisestue
 • En sodavand til frokosten
 • Dagens kage til eftermiddagskaffen
 • Mødelokale inkl. skærm og flip-over
 • Brug af resten af huset og haven
 • God og stabil wi-fi
 • Vores fulde opmærksomhed dagen igennem

DKK 875 pr. person inkl. moms

Fra 8 til 14 personer. Kontakt os, hvis I er flere eller færre.
Download Alt om møder på Hesede Hovedgård, og find dagsmøde side 2.
Døgnmøde

Indhold:

 • Let morgenmad med friskbagte boller ved ankomst
 • God kaffe, te og husets gode postevand under hele mødet
 • Blandet frugt
 • Lækker frokost i husets hyggelige spisestue
 • En sodavand til frokosten
 • Dagens kage til eftermiddagskaffen
 • Lækker aftensmad lavet af lokal kok (to retter)
 • Overnatning i hyggeligt værelse med gode senge
 • Vores store morgenmad i spisestuen
 • Mødelokale inkl. skærm og flip-over
 • Brug af resten af huset og haven
 • God og stabil wi-fi
 • Vores fulde opmærksomhed under hele opholdet

DKK 1.725 / 1.975 pr. person inkl. moms (delt dobbeltværelse / enkeltværelse)

Bliv til og med frokost næste dag: +625 kr. pr. person
Bliv til kl. 17 næste dag: +775 kr. pr. person

Fra 8 til 14 personer. Kontakt os, hvis I er flere eller færre.
Download Alt om møder på Hesede Hovedgård, og find døgnmøde side 3.
Værelser og badeværelser

Huset har 8 dobbeltværelser. Værelserne er fordelt på to etager: 4 værelser upstairs, 4 værelser downstairs.

Fem af vores værelser har to separate enkeltsenge, så hvis I kan sove to på hver af disse, har vi plads til 13 overnattende gæster. Hvis I ønsker enkeltværelser, har vi plads til 8 gæster. Er I flere end 8, som alle ønsker enkeltværelser, har vi et godt samarbejde med et fint lille B&B (2 km fra Hesede Hovedgård).

De fire værelser downstairs deles om bad/toilet. De fire værelser upstairs deles om bad/toilet og et ekstra toilet, og upstairs er der også et te-køkken/alrum og en stue. Nogle fordeler sig m/k på etagerne, nogle tager en morgenkåbe med, og nogle tager det blot som en del af oplevelsen i et næsten 200 år charmerende gammelt hus.


Flere detaljer og billeder af værelser og badeværelser her.

Download Alt om møder på Hesede Hovedgård, og find flere praktiske detaljer side 4.
Pæne ord om os

En af vores tilbagevendende gæster, Vice President Susanne Nørgaard fra KMD, har lagt navn til nogle meget venlige ord om os.

Læs artiklen I hopla på Hesede Hovedgård på hjemmesiden ‘Stjernemøder’ (Visit Sydsjælland og Møns hjemmeside for mødesteder).
Referencer

Vores referencer tæller blandt andre All Remove, AV Group, BEC, Business Faxe, CoastZone, CP Kelco, DI / Dansk Industri, Destination Sjælland, DogCoach, Faxe Kommune, HARIBO, Karise Bageri, KMD, Kræftens Bekæmpelse, Magasin, Norlys, Roskilde Kommune, RUC, Siemens, Sparekassen Sjælland-Fyn, Stromma, Visit Sydsjælland-Møn, TAMU og TV2 Øst.

Vi er glade for og stolte over, at flere og flere vender tilbage.Idéer til aktiviteter

Vi har samlet nogle idéer til aktiviteter.

Måske har I lyst til en vinsmagning. Til at være kreative (læs mere om kunst og kultur her – scroll helt ned for at læse om mulige kreative workshops). Eller måske trænger I til at sænke skuldrene og berolige åndedrættet med yoga. Eller skærpe nærværet med at håndfodre alpacaer.

Vi hjælper gerne med at få ting til at ske – om det så komplimenterer jeres eget program eller I ønsker et pusterum og en givende pause.

Vi har flere idéer og kontakter, end der er plads til på oversigten. Hvis I har særlige ønsker eller idéer, så sig endelig til – måske kan vi få det til at ske.

Download Alt om møder på Hesede Hovedgård, og find idéer til aktiviteter side 5.
Ekstra forkælelse

Til jer, der har lyst til at forkæle jer selv lidt ekstra på dagen.

Det kunne være et godt lille glas vin til frokosten. Eller ekstra brændstof undervejs i form af den søde og/eller den sunde blanding. For dem, som véd, at folk, som peger med piber, altid har ret, anbefaler vi en omgang lakridspiber til hele bordet. Lad os vide, hvis I har særlige ønsker.

Download Alt om møder på Hesede Hovedgård, og find muligheder for ekstra forkælelse til aktiviteter side 6.


Møder med nydelse

Det er klart, at I kommer med et formål. At få lagt en ny strategi. Holde et godt bestyrelsesmøde. Ryste et nyt team sammen. Hvad det nu kan være.

Derfor er det vigtigt, at omgivelserne inspirerer jer. Så I netop kan komme herfra med det bedste udbytte og resultat.

Når I holder møde hos os, har I hele huset og haven for jer selv. Derfor kan I trygt være jer selv og også drøfte ting i fuld fortrolighed.

Efterhånden er der lavet mange undersøgelser, der viser, at vores fysiske omgivelser påvirker os. Som regel foregår det ubevidst, men ikke desto mindre smitter omgivelserne af på vores velbefindende. Vi tror på, at det er vigtigt, at I føler jer godt tilpas, og vi har gjort os umage med at indrette huset, så man kan føle sig godt tilpas. Dels har man det bare bedre, dels performer man bedre. Og der er jo ikke noget i vejen med at nyde omgivelserne, selvom man er på hårdt arbejde.

Naturen er også vigtig. Nye undersøgelser viser, at blot ved opholde sig i naturen i 20 minutter tre gange om ugen, vil man at opleve et markant fald i stress-symptomer. Det er blevet dokumenteret, at vi får færre stresshormoner, og at vores nervesystem får det bedre, når vi for eksempel går en tur i skoven. Hesede Hovedgård ligger i kanten af Hesede Skov, hvor der er gode mulighed for at gå ture – walk-and-talk eller en pause til at klare hovedet.

Vi får ofte at vide af vores gæster, at de føler sig hjemme. Det er den bedste kompliment, vi kan få.

Vi kalder det møder med nydelse.


Møder i Galleriet

Jeres møde holder I i det lokale, vi kalder Galleriet. Det er husets gamle dagligstue og det største rum i hovedhuset. Vi bruger det som galleri – deraf navnet – og der vil altid være kunst på væggene. Vi tror på, at kunst også kan være til at inspirere og som minimum sætte en stemning.

Kunst er én af vores passioner, og I vil finde kunst overalt i huset. Læs mere om vores tanker om kunst og tanker med Galleriet her.

Der er højt til loftet på alle måder. I sidder ved langbordet under lysekronen. Der er vinduer til tre verdenshjørner og udgang til verandaen og haven mod syd. Gode rammer for at tænke kreativt og for fred & ro. Det er helt uforstyrret, da vi har kun ét hold mødegæster i huset ad gangen.

Om vinteren tænder vi den gamle kamin, så der er lunt og rart. Om sommeren åbner vi døren ud til haven.

Hvis I bliver og spiser middag, er det også her, vi dækker op med dug og kandelabre.
Fra Galleriet er der direkte adgang til den indbydende veranda, som efter sigende har været med i en Morten Korch-film. Fra verandaen kan man nyde udsigten over vores store have, de 200 år gamle træer og den lille sø. Og fra verandaen kan man gå direkte ned på terrassen og videre ud i haven. Haven kan selvfølgelig også bruges til teambuilding, til walk and talk eller blot til at slentre rundt og indsnuse den friske luft. Eller sidde og nyde en god kop kaffe og kigge på fasanerne. Hesede Skov starter, hvor vores have slutter, så der er gode muligheder for gode ture i naturen.

Opstilling til møder

Som udgangspunkt stiller vi op med langbord, skærm og flip-over. Ønsker I en anden opstilling, laver vi gerne det. Skal I lave ‘break-out-møder’, kan det selvfølgelig også lade sig gøre – både udenfor eller rundt om i huset.
Omgivelser og muligheder for gode pauser

Hesede Hovedgård ligger midt i den smukke sydsjællandske natur. Et område af Danmark, der har mere at byde på, end de fleste nok er klar over. Vi var i hvert fald ikke klar over det, før vi fik tilbudt at flytte ind på Hesede Hovedgård!

Vi ligger kun 4 km fra Camp Adventure, hvor man finder både klatrepark og det verdensberømte Skovtårn. Det er en oplagt mulighed for en god pause i skøn natur, og vi kan varmt anbefale en tur i tårnet.

Gisselfeld Kloster og Paradehuset er også et besøg værd. Og Villa Gallina. Og Rønnede Kro. Vi kunne blive ved. Og vi har et godt samarbejde med både de nævnte og andre, så vi har mulighed for at skrue helt særlige oplevelser sammen til jer.Siden vi åbnede i 2019 har vi mødt mange dygtige mennesker, og vi har udvalgt en håndfuld gode folk, som vi kan bringe i spil til jeres arrangement – alt efter, hvad I har behov for.

Download Alt om møder på Hesede Hovedgård, og find nogle af vores idéer til aktiviteter side 5. En tur i Skovtårnet, en yoga-pause, kreativ time eller en positiv pep-talk?
Den gode forplejning

“Uden mad og drikke …” Den kender vi alle sammen. Men vi mener faktisk, at uden GOD mad og drikke, dur det slet ikke.

Vi går ret meget op i både mad og drikke, så derfor er det selvfølgelig vigtigt for os, at vores gæster får noget, vi selv synes, er godt. Det er dét, der er vores pejlemærke. At vi selv kan stå inde for det. Det er også en af grundene til, at vi kalder det møder med nydelse.

Morgenmaden laver vi selv, og der er altid nybagte boller. Frokosten får vi som regel fra en af flere gode lokale samarbejdspartnere, og den er lækker, fyldig og frisk. Kagen til eftermiddagskaffen er som oftest hjemmebagt. Og det hele er så vidt muligt økologisk.Kaffen er et kapitel for sig. Den får vi fra et lille kafferisteri, som får særligt udvalgt kaffe hjem fra små producenter. De rister selv kaffen, som altid er af høj kvalitet.

Bliver I og overnatter og spiser, får vi mad fra en dygtig lokal kok. Som udgangspunkt får I to retter, men I kan også give den gas og skrue op for både ambitionsniveau og antal retter. Hvis I har lyst, engagerer vi kokken til at komme og arbejde i vores køkken og personligt kræse for jer.

Vi har en vinkælder, hvor vi med garanti kan finde noget, der kan matche maden. Vi kommer gerne med forslag – og I er også velkomne til at gå med Claus i kælderen og sammen finde det helt rigtige til jer. Nøgleordene er økologisk, passioneret produktion + small batch.

Læs også om vores tanker, om det, vi serverer her.Hvis I vil forkæle jer selv lidt ekstra på dagen, har vi udvalgt nogle muligheder for ekstra forkælelse. Download Alt om møder på Hesede Hovedgård, og find muligheder for ekstra forkælelse til aktiviteter side 6.
Handelsbetingelser

Vores betalingsbetingelser og betingelser for ændringer og aflysninger kan hentes her: HandelsbetingelserScroll to top