Værtspar og værdier


Den personlige historie

Det lå på ingen måde i kortene, at vi – Kit & Claus – skulle forpagte én af Gisselfelds perler. Men muligheden opstod – med Claus’ bror som mellemmand – og vi greb muligheden for at skrive et nyt kapitel i Hesede Hovedgårds historie.

Kit har en længere karriere i diplomatiet bag sig, hvor hun især arbejdede med eksportrådgivning af danske virksomheder både i Danmark og i udlandet. Lysten til at arbejde med kunst voksede sig større og større, og hun har siden 2005 arbejdet professionelt med kunsten – det handler ofte om tekst og kontekst og om betydningen af positiv kommunikation. I mange projekter har hun brobygget mellem de to meget forskellige verdener. Besøg hendes hjemmeside her.

Claus har hele sin karriere arbejdet inden for IT og har bidraget til nogle både banebrydende og innovative sværvægtsprojekter i Danmark. Han er søn af en vinhandler og har fået vinsmagning ind med modermælken. Familien har altid haft en stærk passion for mad og vin, og mange familieferier er tilbragt med at rejse gennem Europas vingårde for at hjemtage nye og spændende vine til Danmark. Interessen for mad og vin er kun blevet styrket gennem årene, bl.a. via dygtige vinimportører og vinentusiaster og mange restaurationsbesøg. Han har et særligt blødt punkt for passioneret vinproduktion i lille skala.

Vi er begge ekstroverte og nyder samværet med spændende mennesker, der har passion og noget på hjertet, og som har appetit på det gode liv.


PS. Er du nysgerrig for at læse mere om, hvordan vi gik fra 66 m2 på Frederiksberg til 669 m2 ved Gisselfeld, så har Business Faxe skrevet en glimrende artikel om os, og den kan læses her. Berlingske Business lavede et helt opslag om vores historie i 2020, og den kan læses her.


Værdier

Hesede Hovedgård er hjemsted for vores passioner: kunst & kultur, mennesker & møder samt mad & vin.

Passion er grundlag for alt, hvad vi beskæftiger os med (måske lige bortset fra, at vi selv står for bogføringen!). Derfor beskæftiger vi os ikke med hvad som helst, bare fordi vi kunne, eller fordi det kunne give hurtig indtjening.

Vi er en mindre virksomhed. Og vi har en klar holdning til, at vi aldrig skal være større, end at vi selv står i første række, når gæsterne kommer. At man skal føle sig velkommen. Føle sig set. Og føle sig hjemme.

Vores egne mangeårige erfaringer som brugere af hoteller, konferencesteder og oplevelser gør, at vi har klare holdninger til, hvordan det skal fungere. Og essensen er, at ‘det skal skal fungere‘.

Vores sted emmer af personlighed – vi gør det, vi selv sætter pris på. Serverer den mad og de vine, vi selv holder af. Vi tager økologiske og bæredygtige valg, hvor vi kan.

Indretningen er også personlig. Det snart 200 år gamle hovedhus blev sat i stand fra top til tå i forbindelse med vores indflytning. Vi har tilsat de smukke gamle rammer vores egen stil – masser af personlighed og kunst i alle lokaler. Vi bor selv i en del af huset, og det må man godt kunne mærke i hele huset.

Vi sætter stor pris på at samarbejde. Man kan ikke være god til det hele, og sammen er vi bedre. Vi samarbejder med gode vin-importører, dygtige kokke, passionerede mad-producenter og mange andre. Vores samarbejdspartnere er, som os selv, drevet af passion og kvalitet. Vi tror på, at vi kommer længst med at tale hinanden op.

Vi er også meget glade for at være en del af Destination Gisselfeld – et samarbejde, der rummer mange af de dygtige og driftige aktører, der har hjemme i området omkring Gisselfeld Kloster.


Scroll to top