Hvad sker der?

Herunder kan du læse om de aktuelle og kommende arrangementer.


Lørdag d. 26. september – Jazzkoncert med The Betty Quartet

Juhu! Vi skal have vores første jazz-koncert, og vi kan næsten ikke vente! The Betty Quartet kommer og spiller – og vil man udvide oplevelsen, kan man komme lidt tidligere og få en dejlig tapas og måske besøge husets vinkælder.

Læs mere og køb billetter på Billetto her.


Torsdag d. 15. oktober 2020 kl. 10-16 – Dags-retreat ved Kirstine Stenvad Yoga

Vi har teamet op med den skønne Kirstine Stenvad, som kommer og holder et dejligt dags-retreat en dag i efterårsferien. Dagens sigte er, at give dig en dyb ro du kan tage med dig hjem – og at klæde dig på med værktøjer fra yoga og ayurveda til at finde balancen midt i efterårets regn og rusk.

Læs mere og meld dig til her.


23.-25. oktober – Yoga-retreat ved Adventure Heart. Instruktør: Arenze Fischer

I weekenden efter efterårsferien får vi igen yoga og fred og ro i huset. Denne gang er det de erfarne arrangører fra Adventure Heart. De er fuldstændig faldet for vores sted, og flere af deres instruktører er også helt vilde med stedet. Dette retreat bliver forhåbentligt det første af flere i samarbejde med Adventure Heart.

Mere om indhold, instruktør og priser her.


30. oktober-1. november 2020 – Yoga-retreat ved Adventure Heart. Instruktør: Karen Loy Aronson

Denne weekend kommer den dygtige canadiske (dansk-talende) instruktør Karen og underviser. Karens vision er at skabe balance i livet, balancen mellem gøren og væren, balancen i at yde og nyde.

Mere om indhold, instruktør og priser her.


Galleriet på Hesede Hovedgård

Grundet corona er kunstprogrammet for 2020 sat på pause. Planen er at vende tilbage med pop-up-udstillinger, som vil være åbent enkelte weekender.

Er I interesserede i at se husets samling, de kunstnere der er i stald eller specifikt om Kits kunst, kan der laves aftale om besøg – kunsten kan fx introduceres til en gruppe af over en god kop kaffe og et stykke kage. Kontakt Kit for at lave en aftale.


B&B på Hesede Hovedgård

Er åbent for bookinger alle dage i juni, juli og august 2020 og udvalgte weekender og helligdage i efteråret. Læs mere her.

Find os på booking.com eller hotels.com eller book direkte hos os info@hesedehovedgaard.dk.


Scroll to top