Møder og kurser


Hjerteligt velkommen i vores unikke, stemningsfulde og kreative omgivelser.

Hold jeres næste strategimøde, bestyrelsesmøde, eksklusive konference, skræddersyede events, produktlancering, længerevarende kurser eller andet spændende hos os – et lille eksklusivt sted med hjemlig atmosfære, hygge og og personligt værtsskab.

Det personlige værtsskab handler om, at det er os selv, I møder hele vejen igennem – fra den første kontakt til afholdelse af jeres arrangement. Vi tror på, at dét – sammen med smukke omgivelser og god forplejning – giver de bedst muligt betingelser for et vellykket arrangement. Hvor du som arrangør kan føle dig tryg dagen igennem. Og hvor I derfor kan koncentrere jer om at skabe de resultater, I er kommet for at skabe. Om det så er en ny strategi, teambuilding eller noget helt tredje.

Når I holder møde hos os, har I hele huset og haven for jer selv. Derfor kan I trygt være jer selv og også drøfte ting i fuld fortrolighed.

Vi får ofte at vide af vores gæster, at de føler sig hjemme. Og det er den bedste kompliment, vi kan få.


Dagsmøder og døgnmøder: møder med og uden overnatning

Vi har standardiseret vores dagsmøde og døgnmøde. Oversigterne kan downloades nedenunder.

Vi har også sammensat en idéliste over nogle af de muligheder, der er, for at pifte dagen op.

Klik for at downloade:


Kurser og skræddersyede møder

I kan bruge vores dags- og døgnmøder, som de er beskrevet ovenfor. Derudover skræddersyer vi gerne både møder og længerevarende kurser til netop jeres behov og ønsker. Måske kan vi endda opfylde ønsker, som I ikke vidste, I havde …

Det kunne være, at I har noget at fejre, og derfor vil forkæle jer selv med mere end de to retter, der er med i standard-aftensmaden på vores døgnmøde. Eller I er måske glade for gin og har lyst til at høre om og smage vores helt egen ginkgo gin? Eller vi kan hjælpe jer med at finde nogle gode folk, som kan hjælpe jer med teambuilding.

Ud over de smukke rammer vi selv råder over, kan vi inddrage forskellige gode naboer – lige fra et besøg på Gisselfeld Kloster til klatring i trætoppene på Camp Adventure. Madmæssigt kan vi også få meget til at ske: Fra den store fem-retters menu med kandelabre og hvid dug, til at I laver jeres egen sushi med én af Danmarks bedste sushi-kokke. Og meget andet. Vi brainstormer gerne på idéer, så tøv ikke med at spørge.


Møde under lysekronen i Galleriet

Selve mødet holder I i Galleriet, som også er vores mødelokale. Der er højt til loftet på alle måder. Gode rammer for at tænke kreativt og for fred & ro. Det er helt uforstyrret, da vi har kun ét hold mødegæster i huset ad gangen.

I Galleriet har I dagslys fra tre verdenshjørnet og 4 meter til loftet. Der er altid kunst på væggene. Det kan også være med til at stimulere sanserne og måske sætte idéer og tanker i gang.

Om vinteren tænder vi den gamle kamin, så der er lunt og rart. Om sommeren åbner vi døren ud til haven.

Fra Galleriet er der direkte adgang til den indbydende veranda, som efter sigende har været med i en Morten Korch-film. Fra verandaen kan man nyde udsigten over vores store have, de 200 år gamle træer og den lille sø. Og fra verandaen kan man gå direkte ned på terrassen og videre ud i haven. Haven kan selvfølgelig også bruges til teambuilding, til ‘walk and talk’ eller blot til at trisse rundt og indsnuse den friske luft. Eller sidde og nyde en god kop kaffe og kigge på fasanerne. Hesede Skov starter, hvor vores have slutter, så der er gode muligheder for gode ture i naturen.


Opstilling

Som udgangspunkt stiller vi op med langbord, skærm og flip-over. Ønsker I en anden opstilling, laver vi gerne det. Skal I lave ‘break-out-møder’, kan det selvfølgelig også lade sig gøre – både udenfor eller rundt om i huset.

Lige indenfor hoveddøren står en kurv med hjemmesko – hvis I har lyst, så snup et par og føl jer hjemme med det samme.


Omgivelser og muligheder for gode pauser

Siden vi åbnede i 2019 har vi mødt mange dygtige mennesker, og vi har udvalgt en håndfuld gode folk, som vi kan bringe i spil til jeres arrangement – alt efter, hvad I har behov for.

Vi har samlet nogle forslag og idéer til aktiviteter, lige fra en tur i Skovtårnet over en yoga-pause, kreativt time eller input om teambuilding:


Hesede Hovedgård ligger i den smukke sydsjællandske natur. Et område af Danmark, der har mere at byde på, end de fleste nok er klar over. Vi var i hvert fald ikke klar over det, før vi fik tilbudt at flytte ind på Hesede Hovedgård!

På hjemmesiden Destination Gisselfeld kan man finde forskellige oplevelser og spændende steder i området omkring Gisselfeld. Vi er selv med i samarbejdet, da Hesede Hovedgård er bygget og ejes af Gisselfeld.

Vi ligger kun 4 km fra Camp Adventure, hvor man finder både klatrepark og det verdensberømte Skovtårn. Det er en oplagt mulighed for en god pause i skøn natur, og vi kan varmt anbefale en tur i tårnet.

Gisselfeld Kloster og Paradehuset er også et besøg værd. Og Villa Gallina. Og Rønnede Kro. Vi kunne blive ved. Og vi har et godt samarbejde med både de nævnte og andre, så vi har mulighed for at skrue helt særlige oplevelser sammen til jer.


Den gode forplejning

“Uden mad og drikke …” Den kender vi alle sammen. Men vi mener faktisk, at uden GOD mad og drikke, dur det slet ikke.

Vi går ret meget op i både mad og drikke, så derfor er det selvfølgelig vigtigt for os, at vores gæster får noget, vi selv synes, er godt. Det er dét, der er vores pejlemærke. At vi selv kan stå inde for det.

Morgenmaden laver vi selv, og der er altid nybagte boller. Frokosten får vi som regel fra en af flere gode lokale samarbejdspartnere, og den er lækker, fyldig og frisk. Kagen til eftermiddagskaffen er som oftest hjemmebagt. Og det hele er så vidt muligt økologisk.

Kaffen er et kapitel for sig. Den får vi fra vores nærmeste nabo, Kafferisteriet Miss Bean, som har til huse i den ene lade her på gården. Risteriet drives af norske Maria og Thomas, og de får særligt udvalgt kaffe hjem fra små producenter, og de rister selv kaffen i laden. Så nogle dage vil man kunne dufte, at der ristes kaffe. Risteriet er åbent tirsdag-fredag kl. 10-15 og lørdag-søndag kl. 11-16, og kaffe og kaffegrej kan købes med hjem (det er ikke billigt, men det er godt!). Og er I vilde med kaffe, kan vi også arrangere, at I kan komme på besøg, måske endda få en cupping.

Bliver I og overnatter og spiser, hidkalder vi en dygtig lokal kok, som kommer og kræser for jer. Som udgangspunkt får I to retter, men I kan også give den gas og skrue op for både ambitionsniveau og antal retter.

Vi har en vinkælder, hvor vi med garanti kan finde noget, der kan matche maden. Vi kommer gerne med forslag – og I er også velkomne til at gå med Claus i kælderen og sammen finde det helt rigtige til jer. Nøgleordene er økologisk, passioneret produktion + small batch.

Hvis I vil forkæle jer selv lidt ekstra på dagen, har vi udvalgt nogle muligheder for at “drysse glimmer på”, som vi kalder det. Hent oversigten herunder. Vi finder også gerne andet til jer, hvis I har særlige ønsker. Bare spørg.


Priser


Dagsmøde

Indeholder: Let morgenmad ved ankomst / formiddagskaffe/te med frugt / frokost med en sodavand eller øl pr. person / eftermiddagskaffe/te med sødt. Derudover brug af mødelokale og husets gode postevand hele dagen.

Pris: DKK 750 pr. person inkl. moms.

Fra 8 til 14 personer. Kontakt os, hvis I er flere eller færre.


Døgnmøde

Indeholder: Let morgenmad ved ankomst / formiddagskaffe/te med frugt / frokost med en sodavand eller øl pr. person / eftermiddagskaffe/te med sødt / aftensmad med to retter / overnatning / stor morgenmad. Derudover brug af mødelokale og husets gode postevand hele dagen.

Døgnmøde: DKK 1.500 / 1.750 pr. person inkl. moms (delt dobbeltværelse / enkeltværelse).

Bliv til kl. 17 næste dag: + 700 kr. pr. person.

Fra 8 til 14 personer. Kontakt os, hvis I er flere eller færre.

Huset har 8 dobbeltværelser. Det vil sige, at ønsker I enkeltværelser, har vi plads til 8 gæster. Er I flere, har vi gode kontakter til andre overnatningssteder i nærheden, hvor nogle af jer eventuelt kan overnatte. I kan samles igen hos os til morgenmaden. Fem af de 8 dobbeltværelser har to separate senge, og hvis I kan sove to på hver af disse, har vi plads til 13 overnattende gæster. Du finder flere oplysninger om og billeder af værelserne her.


Referencer

Vores referencer tæller blandt andre KMD, DI, Norlys, Faxe Kommune, Kræftens Bekæmpelse, BEC, Business Faxe, Karise Bageri, All Remove, Magasin, RUC, Visit Sydsjælland-Møn/SydkystDanmark og Siemens.


Det med småt

Vores betalingsbetingelser og betingelser for ændringer og aflysninger kan hentes herunder:


Scroll to top